Karl K
Stockholm, Sverige

Fin herrgårdsupplevelse i närheten av Karlstad

Omdöme om Dömle Herrgård
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 4 aug. 2024
Boendet... Vi bodde i det nybyggda annexet. Superfint. Sköna sängar. Stort badrum. Möjligen hade man kunnat önska sig tillgång till AC på rummet

Maten... Vi valde confiterat anklår respektive havsabborre till huvudrätt. Väl komponerat, balanserade och rena smaker. Även förrätterna höll god klass. Till det fick vi väl matchade viner på glas. Servicen vid bordet var kunnig och vänlig. En riktigt fin mat- och vinupplevelse. Ett extra plus var den vackra sommarkvällen som gav möjlighet att sitta på den rymliga terrassen. (Men matsalen är vacker och ombonad för den som hellre sitter inomhus.)

Frukosten... Inget överdåd, men allt man kan önska sig fanns där. Det stora överraskningen var herrgårdens egen granola. Även frukosten avnjöts på terrassen.
Incheckning- och utcheckning... Funkade smidigt och fint. Man kändes sig välkommen.

Spa... Finns spa till en extra kostnad i nybyggt hus i herrgårdsparken. Vi hoppade över det. Men det såg trevligt ut.

Gym... Finns inomhusgym, men vi hoppade över det. Istället en löptur i omgivningarna och bad från bryggan. Mycket trevligare än spa och inomhusgym. (Kan tilläggas att det finns utomhusgym.)

Övriga aktiviteter... Finns nyanlagd tennisbana. Finns också golfbana vid herrgården.

Totalomdöme... Vi är supernöjda, särskilt med mat- och service på kvällen och möjlighet till bad från bryggan.
Datum för vistelsen: augusti 2024
63.8 km från Dömle Herrgård
  • eDreams
Visa fler hotell i Deje
Omdömet skrevs 3 augusti 2024

Detta är ett helt fantastiskt ställe Fint fräscht rum Utmärkt trerätters meny Prisvärda viner samt trevlig serviceinriktad personal . God frukost och fina omgivningar Vi är så nöjda! Vi kommer med stor sannolikhet besöka detta ställe igen.

Datum för vistelsen: augusti 2024
Tack Tommy F
Omdömet skrevs 26 juli 2024

Vi hade bokat ett dagspapaket för 495:-
Mottagandet var trevligt. Men maten ingen höjdare, åt ceasarsallad med räkor. När vi kom till spat fanns det inget färskt vatten upphällt i tillbringarna eller någon frukt. Inga dynor utlagda i möblerna utanför.
Fick ringa för att få beställa något att dricka.
Polen var fin, men där stod det gamla glas från tidigare gäster.
Tycker inte detta var prisvärt. Hade högre förväntningar eftersom vi har varit gäster på Dömle Herrgård förut och varit mycket nöjda.

Datum för vistelsen: juli 2024
  • Restyp: Reste med vänner
Tack Ullan59
Omdömet skrevs 17 juli 2024

Hittade Dömle herrgård på nätet så det var en chansning...men ångrar inte att vi bokade. Så vacker omgivning med mycket historia... Gammal och fin herrgård som var fint renoverad. Fina rum med bekväma sängar, fantastisk god mat, väldigt god service, fint och mysigt spa.
Vi kommer gärna tillbaka.

Datum för vistelsen: juli 2024
Tack Lena B
Omdömet skrevs 30 juni 2024

Jag och min sambo spenderade ett dygn ihop på herrgården och är lika nöjda som alltid. Fantastisk miljö, härligt spa, rena fräscha rum och så god mat. Vi åt middag, frukost och lunch i restaurangen och allt höll väldigt hög klass. Jag kan varmt rekommendera Dömle herrgård!

Datum för vistelsen: juni 2024
Tack Moa D
Omdömet skrevs 4 december 2023 från mobil enhet

Åt ett riktigt gott och stort utvald av mat som passar alla .gottebordet åtnjuter man en trappa upp å där fanns det sött i massor för att fylla mage nr 2 🙂tack för en mycket trevlig trevlig eftermiddag.

Datum för vistelsen: december 2023
Tack annetheo