Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ej prisvärt”

Restaurang Kajuteriet
Rankad som nr 15 av 19 Restauranger i Limhamn
Kök: Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 26 april 2021

Tidigare hade de en helt enorm ryggbiff. Nu har de en rätt med oxfilé som inte alls är i närheten i kvalitet. För liten köttbit. Tråkig stekt potatis till och en blek rödvinssky. Ingen sallad att tala om.

Datum för besöket: april 2021
6  Tack tomasc564
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (129)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

4246 av 129 omdömen

Omdömet skrevs 9 april 2021

Hade en mycket trivsam lunch idag.
God mat och trevlig personal.
Vällagad och smakrik dagens och några goda ipa!

Datum för besöket: april 2021
1  Tack 683jannek
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sherpa49960809423, Ägare på Restaurang Kajuteriet, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan
Google-översättning

Hej Janne

Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 april 2021

Vilken drömmiddag! Vi åt en underbar helstekt rödspätta på denna restaurang som hade en vidunderligt vacker utsikt.
Man kan sitta utomhus eftersom det finns glasväggar och uppvärmning. Bra i coronatider! Rimliga priser och fantastisk service. Rekommenderas!
.
.

Datum för besöket: april 2021
1  Tack pyttanSweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sherpa49960809423, Ägare på Restaurang Kajuteriet, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan
Google-översättning

SÅÅÅ dejligt at læse en anmeldelse fra nogen som ved hvad de snakker om og som sætter pris på det vi leverer!

Tusind tak for din anmeldese

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 mars 2021 från mobil enhet

Riktigt dålig mat faktiskt. Potatisgratängen smakade inget och såsen bara salt. Och nej, jag har fått tillbaks mitt luktsinne och det fungerar utmärkt sedan jag hade covid. Att ta betalt för kranvatten är alltid superdålig service och ger så mkt negativ badwill. Är det verkligen värt det?? Detta även när man beställer lunch för 125 - 175 kr. Kommer inte tillbaka:(

Datum för besöket: mars 2021
5  Tack E9751AOmariaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 mars 2021

Heineken för 85 kr är inget annat än ocker. Maten är dyr och överskattad. Att sen bli serverad av en otrevlig personal är ju total skandal. Jobba med nåt annat om ni inte gillar att servera folk. Blir inga fler gånger på det här stället.

Datum för besöket: juni 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
4  Tack 36rennys
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Kajuteriet tittade också på

 

Besökt Restaurang Kajuteriet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt