Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Glassbonanza”

Limhamns glassmejeri
Rankad som nr 1 av 2 Efterrätter i Limhamn
Restauranginformation
Omdömet skrevs 28 oktober 2020

Bra glass och trevligt bemötande. Inte de största av glasskulor, men oftast helt OK. Många goda smaker att välja mellan och inte minst många kul och tillfälliga smaker i säsong.

Datum för besöket: september 2020
Tack OlaKar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (15)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 15 omdömen

Omdömet skrevs 9 augusti 2020 från mobil enhet

Jättegod hemmagjord glass med många valmöjligheter. Väldigt trevligt med ett stopp på den fina hamnpromenaden och titta på de gamla fiskebåtarna och samtidigt njuta denna fantastiska glass.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 459andersm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

Först pizza hos Mastio som var fullkomligt magisk. Sedan denna fantastiska glass.
Kvällen är helt enkelt fulländad.

Datum för besöket: juli 2020
Tack magnus_f1973
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 april 2020 från mobil enhet

Supergod glass i härlig maritim miljö.
Första hand en glassbar men erbjuder även drycker och lättare tilltugg.
God glassar i många smaker.
Ligger mysigt med en plaza framför och en restaurang som granne i nybyggt område i limhamns hamn.
Kan starkt rekommendera ett besök ( om dagen)

Datum för besöket: april 2020
2  Tack johanm602
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2019 från mobil enhet

Vaniljglass och saffransglass på en nygräddad våffla med en kopp cappuccino sitter bra efter julmaten. Inbjudande miljö vid Dragörkajen med fin utsikt gör det inte sämre

Datum för besöket: december 2019
Tack thomberg48
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Limhamns glassmejeri tittade också på

Limhamn, Skåne län

Besökt Limhamns glassmejeri? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt