Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat men sämre personal.”
Omdöme om Rosa Negra

Rosa Negra
Rankad som nr 20 av 579 Restauranger i Tulum
Certificate of Excellence
Prisklass: 27 US$ - 36 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Bra mat men sämre personal. Vi hade två servitörer varav den ena helt tydligt var påverkad av något, den andra var ganska nonchalant och kaxig om man ställde frågor gällande menyn.

Väldigt bra mat och fin miljö! För ett sällskap eller par som vill ha en middag med drinkar passar det perfekt.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack michaelah390
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarketingGRN, Director de Relaciones con Clientes på Rosa Negra, svarade på det här omdömetSvarade 4 februari 2020
Google-översättning

Our mission is to offer the best quality in our dishes, and we are proud that you have loved them, we will take the qualification into account so that we can continue to improve the quality of our service, in the same way as that of our dishes so that we can always exceed expectations From our kind clients, we are also very sorry for what happened, our main objective is to provide an excellent service and your comments are of the utmost importance to maintain and improve this quality, receive our sincere apologies.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (2 009)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 2 009 omdömen

Omdömet skrevs 3 januari 2020 från mobil enhet

Häftigt ställe med bra musik och underhållning. Tyvärr var musiken så hög att vi, ett sällskap på fyra, inte kunde prata med varandra under middagen. Maten var ok men inte värd priset som de tar för den, det känns som om man betalar en del för upplevelsen. Vi åt catch of the day, tacos och deras risotto. Fisken var ljummen och risotton för stabbig av all ost. Drinkarna var goda.

Datum för besöket: december 2019
Tack 513linneap
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarketingGRN, Director de Relaciones con Clientes på Rosa Negra, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2020
Google-översättning

We are sorry that our team has not been able to resolve the situation properly, we will take immediate actions to prevent it from repeating itself, please receive our most sincere apologies, we understand the situation and we regret the bad time you had due to the noise in the restaurant. We would like you to send us an email to rp10@gruporosanegra.com.mx telling us what happened by adding your data to contact you and schedule a visit in which our manager will receive you personally, we hope you give us the opportunity to serve you as you deserve




Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 oktober 2018 från mobil enhet

Väldigt goda rätter smakfullt upplagda. Ganska dyrt men väldigt stora portioner. Hamburgaren var enorm. Goda drinkar och mycket mysig restaurang.

Datum för besöket: oktober 2018
Tack hejabois
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BereniceA177, Director de Relaciones Públicas på Rosa Negra, svarade på det här omdömetSvarade 28 oktober 2018
Google-översättning

Hello,

Thank you very much for taking the time to write, we are pleased to know that our dishes delighted you and that you shared a special moment.
we will be happy to see you again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 februari 2018 från mobil enhet

Så härlig resturang. Mysig atmosfär, riktigt bra personal som gärna tipsar om deras bästa rätter. Efterrätten var riktigt god trots att vi inte är några som brukar äta efterrätt, mexikansk specialitet. Hit kommer vi gå igen vid nästa Tulum vistelse. Minuset var att menyn var gigantisk. Man tog sig inte igenom hela menyn.

Datum för besöket: februari 2018
Tack 387veronican
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Karla R, Director de Relaciones Públicas på Rosa Negra, svarade på det här omdömetSvarade 14 februari 2018
Google-översättning

Hi Veronica,

We are very pleased to know that you enjoyed your visit with us and that you will return on your next visit to Cancun. We are looking forward to your visit so you can continue enjoying our menu, dessert included. Greetings.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 januari 2018 från mobil enhet

Jag och min pojkvän åt middag på rosa negra häromdagen och fick njuta av den bästa servicen vi upplevt (av Lorentzo och chris) och fick äta fantastisk god ceviche (väldigt fräsch och fanns många att välja på) och jättegoda tacos. Drinkarna var även det fantastiskt och vi blev tom erbjudna myggspray då vi hade glömt sprqya oss hemma. Lokalen var väldigt snyggt inredd och härlig atmosfär. Rekommenderar alla som är i Tulum att äta hör!

Datum för besöket: januari 2018
Tack Marielle T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Karla R, Director de Relaciones Públicas på Rosa Negra, svarade på det här omdömetSvarade 22 januari 2018
Google-översättning

Hi Marielle T

We are very grateful for the time you took to write to us. It is nice to read that you liked our food, decor and that our staff attended to your needs. We hope you can come back soon, we will be happy to welcome you and have a great time with you.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Rosa Negra tittade också på

 
Tulum, Riviera Maya
Tulum, Riviera Maya
 

Besökt Rosa Negra? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt