Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Royal Hideaway Playacar(Playa del Carmen)
276 US$
Bookit.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
The Royal Playa del Carmen(Playa del Carmen)
271 US$
Official Website
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Mahekal Beach Resort(Playa del Carmen)
262 US$
208 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Petit Lafitte(Playa del Carmen)
229 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
494 US$
Bookit.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Fairmont Mayakoba(Playa del Carmen)
344 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Precis vid stranden
Grand Riviera Princess All Suites Resort & Spa(Playa del Carmen)(Mycket prisvärt!)
173 US$
galahotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 10 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 10 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 192 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Banyan Tree Mayakoba(Playa del Carmen)
622 US$
BanyanTree.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rosewood Mayakoba(Playa del Carmen)
858 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (1 056)
Filtrera omdömen
1 056 resultat
Medlemsbetyg
622
322
66
26
20
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
622
322
66
26
20
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 056 omdömen
Omdömet skrevs 19 februari 2018 från mobil enhet

Jag har varit på Playa Palms några gånger nu. Det som slår mig varje gång är hur mycket jag kopplar av och bara njuter!
Rummen är charmiga med underbar utsikt och personalen mycket trevlig och service minded. Nu kan man också få en utökad frukost vilket är bra.

Bodde här: februari 2018, reste ensam
1  Tack Sven051
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelgeSturesson, General Manager på Playa Palms Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 20 februari 2018
Google-översättning

Dear Sven,

Thank you very much for your beautiful review and the 5-star rating. It's always a pleasure to receive such positive feedback and the best possible reward for our daily work and effort. It also makes us happy to hear that guests enjoy their stay at Playa Palms Beach Hotel so much, they decide to come back several times. As always, it was a pleasure having you stay with us and we are already looking forward to welcoming you back again!

Kind regards from Playa del Carmen,
Helge Sturesson
General Manager
Playa Palms Beach Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 november 2016

Ett litet paradis i närheten av 5:e gatan samt mitt på stranden. Lugn och djungelkänsla råder här men med endast ett par minuters gående så är man mitt på 5:e gatan, med alla affärer, restauranger, barer osv. En pool som går mellan de båda lägenhetskomplexen och fram till stranden. Mycket grönska och proffsig resort personal. Alltid rent och fräscht. Frukost kan man köpa till och denna levereras på bordet på terrassen, det klockslag man valt dagen innan. Denna frukost kostar ca 4EUR per person (40 sek) och innehåller en kanna nybryggt kaffe, ca 2 koppar var, Skink och ost sandwichar, ett varsitt glas nypressad apelsinjuice. Ett varsitt glas med olika frukter samt ett par rostade mackor, marmelad osv. Riktigt billig frukost med tanke på vad som ingår samt att få äta denna med soluppgången precis framför sig.

Rummet vi hade (rum 109) var på markplan och hade allt som man kan önska, och lite till. I rummet finns det en 20 liters färskvatten tank, dvs så vattenproblemen är lösta. Stora mjuka kuddar i en stor säng, men lite hård säng, som brukligt utanför Sverige. Rent o fräscht överallt och jag hittar faktiskt inget att klaga på när det gäller rummen. Alla lägenheter har en egen hängmatta på terrassen, vilket är helt underbart att "softa" i, efter en dag på stranden. Det enda minuset jag kan komma på är att det inte går att bada på stranden precis framför detta hotell då havsströmmarna har dragit bort stranden. Denna sand kanske kommer tillbaka i framtiden, vem vet. Dock så kan man gå några minuter till höger så finns fina badvänliga stränder där. En del här har klagat på hög ljudnivå från närliggande dansställe, barer etc. Vi har inte hört ett ljud därifrån så antingen har dessa som klagat super hörsel eller är vi kanske lite döva :) Varje rum har också en egen Internet modem, vilket gör att Internetuppkopplingen är av högsta kvalite

Playa Palms rekommenderas mycket starkt och vi kommer garanterat att återkomma hit :)

Om du tyckte att denna beskrivning var givande och informativ, så tryck gärna på "Ja" knappen härunder :)

Tips för att välja rum: Kvittar vilket rum du får. Du blir nöjd oavsett :)
  • Bodde här: november 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
4  Tack Jimmy K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelgeSturesson, Director General på Playa Palms Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 26 november 2016
Google-översättning

Dear Jimmy,

Thank you for providing the travel community with this thorough review and for the perfect rating. We are happy to know that you genuinely enjoyed your stay and that you liked your room, your private terrace with a hammock and the amenities we provide. We put a lot of effort into soundproofing all our rooms and the hotel entrance, which is why we appreciate your comments regarding how quiet your room was.

Regarding the beach, a recent storm took some of our beach away, but the sand is already coming back slowly.

It was a pleasure having you stay with us and we can't wait to welcome you back soon! Make sure to let us know, so you can provide from our return guest discount.

Kind regards from Playa del Carmen,
Helge Sturesson
General Manager
Playa Palms Beach Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 mars 2016

Detta var en trevlig upplevelse! Hotellet hade ett bra läge, rummen var trevliga och rymliga med sköna sängar. Från altanen hade vi en vidunderlig utsikt över Karibiska havet. Alla som arbetade på detta hotell var supertrevliga och serviceinriktade. Ska man bo i Carmen är detta att rekommendera!

Tips för att välja rum: Rummen närmare havet störs ej av närliggande nattklubbar.
  • Bodde här: februari 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Inger S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PlayaPalms, General Manager på Playa Palms Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 18 mars 2016
Google-översättning

Dear Inger,

Thank you for taking the time to review Hotel Playa Palms. We appreciate your kind comments about our very central location, our rooms and the view you enjoyed from your private balcony. And a special thank you for your great shout-out to our staff!

It would be a pleasure to welcome you back soon.

Kind regards from Playa del Carmen,

Helge Sturesson
General Manager
Hotel Playa Palms

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2016 från mobil enhet

Strandhotell mitt i centrala delen av playa del Carmen. För oss helt ok rum där vi efter ett byte av rum hamnade närmare havet, sol på balkongen och havsutsikt. 50 meter till flera nattklubbar som spelade med fet bas till 5 på morgonen drar ner betyget men blev ändå rätt uthärdligt med stängd dörr. Mer irriterande var den sena rumsstädningen. Aldrig före kl 14. Frukost handlade vi och tillagade själv, den som serverades såg typiskt kontinental ut. Väldigt trevlig personal och rent och ordnat. En annan irriterande sak var att man tillät att solstolar reserverades med handdukar. Oftast var den lilla strandplätten helt belagd med handdukar men ingen som använde dom. Skulle med detta sagt ändå kunna tänka mej att bo här igen.

Bodde här: mars 2016, reste som ett par
Tack Runhar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PlayaPalms, Director General på Playa Palms Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 mars 2016
Google-översättning

Dear Runhar,

Thank you for taking the time to share your experience with us. We are glad that you enjoyed your stay at Hotel Playa Palms. Your praises regarding the staff are much appreciated! We were happy to provide you with a different room that fulfilled your expectations!

Regarding the cleaning, if you stay with us again, please let us know at what time you’d like your room cleaned, and we gladly take care of it.

We are already looking forward to welcoming you back soon!

Kind regards from Playa del Carmen,

Helge Sturesson
General Manager
Hotel Playa Palms

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 februari 2016

Vi bokade studio vid stranden och det rummet låg verkligen bra! Dock så luktade det fukt i rummet men vi stod ut med det för att läget var så bra! Stranden är väldigt liten och där går folk ut tidigt på morgonen och lägger ut handdukar på stolarna och tar dem få platser som är i solen. Vi tycker inte om å trängas så vi promenerade till Mamita's beachclub där vi hellre betalar och får fina stolar i solen.
Hotellet är ganska dyrt, vi betalade ca 300 dollar (2800kr) per natt inkl frukost. Den var urusel så vi rekommenderar att INTE betala för den. Man får en gammal croissant och ett torrt rostat bröd med marmelad. Svagt kaffe och juice. Gå hellre till Calle 2 till franska kafe't och köp med en komplett prukost för 79 pesos!! Grymt bra och allt kommer direkt från ugnen.
Tips är att boka norra husdelen så lite mer av nattclubsmusiken försvinner. Basen går igenom hur dem än kallar att dem isolerar rummen. Vi sov dock bra men då var vi oxå längst ifrån ljudet. Hotellet har ett mkt bra läge till centrala playa men på stranden är det fullt med småbåtar så här vill ni nog inte bada. Dock bara 100 m bort så finns jättefin strand.
Håller inte standarden till det dyra priset.
Tips

Bodde här: februari 2016
Tack Lotta J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PlayaPalms, Director General på Playa Palms Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 14 februari 2016
Google-översättning

Dear Lotta,

Thank you for providing the travel community with your review. First of all, we are happy you liked your room and the location of Hotel Playa Palms. The fact that we are in the very heart of Playa del Carmen comes with many benefits, but also with some noise from the nearby clubs and bars. That’s why we invested a lot of money and effort into soundproofing our rooms and the main entrance, and have since received many compliments that the rooms are to a large degree well soundproofed. Nonetheless, we are continuing to work on it, to ensure you a most pleasant stay.

The very humid climate of Playa del Carmen is a challenge we have to face, and it aggravates by frequent rainfalls which were the case in recent weeks. Nevertheless, we would like to apologize for any inconvenience.

Since we don’t have a restaurant in the hotel, your reservation just includes a continental breakfast which for a small surcharge can be accompanied with fresh, seasonal fruits, yogurt or cheese. For those who prefer a more extended breakfast, we offer a discount on the breakfast buffet at the restaurant next door to us. And of course, just as you mention, you can eat at one of the many restaurants surrounding Hotel Playa Palms.

Regarding the beach, the erosion you mention is a natural phenomenon. As you can read in recent responses to our reviews, it occurs seasonally. It has happened before, and the sand will return again. It has been extraordinarily this winter, but we already have more beach than a few weeks ago.

Please keep in mind that Playa del Carmen originally is a fishing village. Even though it grew significantly the last few years, the fishermen are still around, forming part of the town’s charm. As they cast for fish in the mornings, usually there are fewer boats. Also, as the water isn’t very deep in that area, you can easily walk in between the boats or just a few meters further away. And of course we invite you to plunge into our pool which is just in front of the ocean! Or, as you suggest, you can explore the many other beach clubs in Playa del Carmen.

We hope to have the opportunity of welcoming you back in the future!

Kind regards,

Helge Sturesson
General Director
Hotel Playa Palms

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen