Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Private Beach Condo”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Porto Playa Condo Hotel & Beachclub
Rankad som nummer 16 av 211 hotell i Playa del Carmen
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs augusti 22 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Great 2 bedroom unit 205
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Andrea Serenity M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Condohotels, Managing Partner på Porto Playa Condo Hotel & Beachclub, svarade på det här omdömetSvarade augusti 29 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (645)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

397401 av 645 omdömen

Omdömet skrevs augusti 15 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: This is a nice place but do your research and try and book a specific room. If you book on a third ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack majpreal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Condohotels, Managing Partner på Porto Playa Condo Hotel & Beachclub, svarade på det här omdömetSvarade augusti 22 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 12 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: No elevators but bell boy brings up luggage. Very safe area.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack acortezle
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Condohotels, Managing Partner på Porto Playa Condo Hotel & Beachclub, svarade på det här omdömetSvarade augusti 22 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 18 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Don't choose #202
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juni 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack Kattnyp2930
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade juni 22 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 16 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack PlayadreaminGL
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Condohotels, Managing Partner på Porto Playa Condo Hotel & Beachclub, svarade på det här omdömetSvarade augusti 3 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Playa del Carmenhotell
0.8 km bort
Mahekal Beach Resort
Mahekal Beach Resort
Nr 27 av 211 i Playa del Carmen
2 812 omdömen
0.2 km bort
El Taj Oceanfront & Beachside Condos Hotel
El Taj Oceanfront & Beachside Co ...
Nr 41 av 211 i Playa del Carmen
1 386 omdömen
0.5 km bort
The Palm at Playa
The Palm at Playa
Nr 21 av 211 i Playa del Carmen
1 551 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.5 km bort
The Carmen Hotel
The Carmen Hotel
Nr 5 av 211 i Playa del Carmen
460 omdömen
7.8 km bort
Fairmont Mayakoba
Fairmont Mayakoba
Nr 9 av 211 i Playa del Carmen
4 136 omdömen
0.1 km bort
Acanto Boutique Hotel & Condominiums Playa del Carmen
Acanto Boutique Hotel & Condomin ...
Nr 17 av 211 i Playa del Carmen
868 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Porto Playa Condo Hotel & Beachclub? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Porto Playa Condo Hotel & Beachclub

Adress: 1a. Avenida Norte, Mza. 26 #23, Calle 16, Col. Centro, Playa del Carmen 77710, Mexiko
Telefonnummer:
Region: Mexiko > Yucatan halvön > Quintana Roo > Riviera Maya > Playa del Carmen
Bekvämligheter:
Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool
Typ av hotell:
Nr 7 av Romantiska hotell i Playa del Carmen
Nr 11 av Spahotell i Playa del Carmen
Nr 14 av Familjehotell i Playa del Carmen
Nr 14 av Lyxhotell i Playa del Carmen
Nr 14 av Strandhotell i Playa del Carmen
Prisklass: 1 306 kr - 3 185 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Porto Playa Condo Hotel & Beachclub 4*
Antal rum: 21
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Porto Playa Condo Hotel & Beachclub. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Porto Playa Condo Hotel And Beachclub

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt