Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Excellent Location.”
Omdöme om Hotel Lunata

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Hotel Lunata
Rankad som nummer 89 av 211 hotell i Playa del Carmen
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs februari 2 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Ralito
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (373)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

168172 av 373 omdömen

Omdömet skrevs oktober 22 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: From recommendations rooms at the back are quieter, but rooms at the front is great for people watch ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Kristy A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 1 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack will cun86
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 24 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: if available, ask for the back rooms facing the garden (until the windows of the front rooms will be ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack SharkOnRush
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 17 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack JAXIslaMujeres
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Playa del Carmenhotell
0.1 km bort
Los Itzaes Hotel
Los Itzaes Hotel
Nr 92 av 211 i Playa del Carmen
157 omdömen
0.1 km bort
Illusion Boutique Hotel by Xperience Hotels
Illusion Boutique Hotel by Xperi ...
Nr 50 av 211 i Playa del Carmen
1 517 omdömen
0.1 km bort
Xtudio Comfort Hotel by Xperience Hotels
Xtudio Comfort Hotel by Xperienc ...
Nr 73 av 211 i Playa del Carmen
256 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.2 km bort
Hotel Cielo
Hotel Cielo
Nr 14 av 211 i Playa del Carmen
858 omdömen
0.3 km bort
Hotel Posada Sian Ka'an
Hotel Posada Sian Ka'an
Nr 87 av 211 i Playa del Carmen
300 omdömen
0.8 km bort
Soho Playa Hotel
Soho Playa Hotel
Nr 31 av 211 i Playa del Carmen
500 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel Lunata? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel Lunata

Adress: 5a Avenida | between Calle 6 and 8, Downtown, Playa del Carmen 77710, Mexiko
Region: Mexiko > Yucatan halvön > Quintana Roo > Riviera Maya > Playa del Carmen
Bekvämligheter:
Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 42 av Romantiska hotell i Playa del Carmen
Prisklass: 654 kr - 2 688 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Hotel Lunata 3*
Antal rum: 10
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hotel Lunata. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Lunata Hotel Playa Del Carmen
Lunata Playa Del Carmen

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt