Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Coco Bongo Playa del Carmen på
från 70,00 US$
Mer information
från 138,66 US$
Mer information
från 75,00 US$
Mer information
från 160,00 US$
Mer information
Omdömen (8 484)
Filtrera omdömen
8 484 resultat
Medlemsbetyg
5 471
1 564
649
300
500
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
5 471
1 564
649
300
500
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 8 484 omdömen
Omdömet skrevs 9 januari 2017 från mobil enhet

Varit i Vegas 5ggr men denna showen skör ALLT. Ja, ganska dåliga sittplatser allmänt men showen är helt otrolig. Värt varenda krona

Datum för upplevelsen: januari 2017
Tack Jimmytoothpick
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2017 från mobil enhet

Kan varmt rekommendera ett besök på Coco Bongo!
Vilket ställe! Full fart med massa olika uppträdanden, Wallmans salonger släng dig i väggen.

Datum för upplevelsen: januari 2017
Tack Filur
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2013

Mycket bra ställe med fantastisk show och super proffsiga artister, högt tempo, bra varierande musik som gör att ingen behöver känna sig för gammal
Trevlig och snabb service om man tar ett uppgraderat bord.
Kul med alla vanliga människor som får vara med och dansa och showa...
4 timmars showen gick väldigt fort.
Bra och säkert ställe med noggrant kontroll av alla gäster (alla visiteras)
Kan rekommendera alla för en riktig trevlig show och festkväll

Datum för upplevelsen: december 2013
2  Tack Cmskalman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2013

Det är 4 h ren underhållning och fri alkohol, vad kan gå fel? Showen är riktigt bra och stämningen toppen.

Datum för upplevelsen: februari 2013
Tack Kristina L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2013

Här spelar dom musiken högt och gratis spriten flödar. Allt för att få ing gästerna. Dom lyckas fast drinkarna håller väldigt låg Klas. Man är här dock Örebro showen.
Det händer mycket överallt. Dansas på bardisken, akrobater i taket och mycket mer. Högt tempo.
Helt klart värt ett besök för den partysugna.

Datum för upplevelsen: februari 2013
Tack Qwertman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen