Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Man kan lita på att det är bra”
Omdöme om Carboncitos

Carboncitos
Rankad som nr 45 av 1 517 Restauranger i Playa del Carmen
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 30 US$
Kök: Mexikanskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat, Särskilda tillfällen, Familjer med barn
Middagsalternativ: Lunch, Sent på kvällen, Middag, Frukost, Leverans, Bokningar, Avhämtning
Omdömet skrevs 17 mars 2015

Snabb personal som är vänlig. De spexar gärna genom att servera drinkarna på huvudet. Fint ställe utan att vara överdrivet. Vällagad mat och en bra variation på menyn. Vi gick dit flera gånger trots att det finns många ställen att prova i Playa del Carmen

Datum för besöket: mars 2015
Tack Anna G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelCielo, Owner på Carboncitos, svarade på det här omdömetSvarade 22 mars 2015

Gyras Hej, mitt namn är Steven, jag är en av de ägare här på Hotel Cielo /Carboncitos & jag ville bara tacka er personligen för att du tar dig tid att skriva dina kommentarer


först ursäkta min svenska, jag hoppas att du förstår det


vi uppskattar verkligen den vänliga ord & vi är mycket glada att vi kunde hjälpa till att skapa en bra upplevelse för dig ........ det är precis vad vi strävar efter


Gyras, vi vet att det finns många restauranger i Playa del Carmen, så tack för att du valde Carboncitos & vi ser fram emot att se dig i framtiden.

Hälsningar Steven Krisztin

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (2 771)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 2 772 omdömen

Omdömet skrevs 25 februari 2015

Här var vi ett par kvällar under vår vecka i Playa del Carmen. En restaurang man gärna återvänder till. Vanvettigt god mat o otroligt trevlig samt serviceinriktad personal. Personalen kom ofta ut med drinkarna balanserades på huvudet till gästernas stora förtjusning. När dom däremot låtsades tappa en varm kopp espresso i knät på dig så va det inte utan att det också uppstod jubel.
Men i första hand var det maten som var otroligt god o vällagad.
Trevligt o lugnt läge på en tvärgata till Femte Avenyn, var skönt med lite lugn till maten.

Datum för besöket: januari 2015
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack Lars K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelCielo, Owner på Carboncitos, svarade på det här omdömetSvarade 3 mars 2015

Hej Lars, ursäkta min svenska, jag hoppas att du förstår det.

Mitt namn är Eva, jag är en av ägarna till detta Hotel Cielo / Carboncitos och jag ville bara tacka er personligen för att skriva dina kommentarer

vi uppskattar verkligen den vänliga ord och vi är mycket glada att vi kunde hjälpa till att skapa en fantastisk semester upplevelse för dig


Lars, vi vet att det finns många restauranger i Playa del Carmen, så tack för att du valde Carboncitos .

Hälsningar Steven Krisztin

English:

Hi Lars, first please forgive my Swedish, I hope you understand it.

My name is Steven, I am one of the owners of this Hotel Cielo / Carboncitos and I just wanted to thank you personally for taking the time to write your comments

we really appreciate the kind words and we are delighted that we were able to help create a great vacation experience for you


Lars, we know that there are many restaurants in Playa del Carmen, so thank you for choosing Carboncitos .

Sincerely, Steven Krisztin

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2015

Jättegod hummer och kött.
Bra service, underhållande personal.
Bra musiker.
Rimliga priser.
Prova margueritas innan maten.

Datum för besöket: januari 2015
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack Hjeff0
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 december 2014 från mobil enhet

Men dessvärre är restaurangen för liten för alla som vill in.
Men maten är supergod, oavsett vad du beställer och servicen är riktigt bra!
Ät här, mitt enda råd

Datum för besöket: december 2014
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack KSM80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juni 2014

De serverar väldigt god mat och personalen är trevliga och skämtsamma. Prova räkorna i vitlök och chili-olja. Oslagbart goda!!

Datum för besöket: april 2014
Tack Petra F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Carboncitos tittade också på

Playa del Carmen, Riviera Maya
Playa del Carmen, Riviera Maya
 
Playa del Carmen, Riviera Maya
Playa del Carmen, Riviera Maya
 
Playa del Carmen, Riviera Maya
Playa del Carmen, Riviera Maya
 

Besökt Carboncitos? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt