Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best Location on La Madera Beach”
Omdöme om Arena Suites

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 2 sidor till!
Arena Suites
Rankad som nummer 46 av 79 hotell i Zihuatanejo
Omdömet skrevs mars 13 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack cashmcall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (64)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

3640 av 64 omdömen

Omdömet skrevs februari 19 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Dave and Sarah G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 2 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Room 9 would be great for a couple who want a bit more privacy . All rooms that we saw had something ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Valeda_11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 27 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack Loral Ann J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 24 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: If you have two couples, #1 at the top is great! 2 bedrooms each with their own bath and own A/C ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack jodymaryk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Zihuatanejohotell
0,1 km bort
Aura del Mar Hotel
Aura del Mar Hotel
Nr 2 av 79 i Zihuatanejo
563 omdömen
0,3 km bort
Hotel Irma
Hotel Irma
Nr 14 av 79 i Zihuatanejo
455 omdömen
0,2 km bort
Villas Miramar
Villas Miramar
Nr 44 av 79 i Zihuatanejo
94 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
5 km bort
Casa Kau-Kan
Casa Kau-Kan
Nr 53 av 79 i Zihuatanejo
43 omdömen
0,2 km bort
Hotel ZihuaCaracol
Hotel ZihuaCaracol
Nr 63 av 79 i Zihuatanejo
50 omdömen
1,2 km bort
Hotel Casa de la Palma
Hotel Casa de la Palma
Nr 25 av 79 i Zihuatanejo
52 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Arena Suites? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Arena Suites

Adress: Calle Eva Samano de Lopez Mateos s/n | Playa Madera, Zihuatanejo 40880, Mexiko (Tidigare Bungalows Ley)
Region: Mexiko > Pacific Coast > Guerrero > Zihuatanejo
Bekvämligheter:
Strand Kostnadsfri parkering Pentry Rumservice Sviter
Typ av hotell:
Nr 19 av Romantiska hotell i Zihuatanejo
Nr 26 av Strandhotell i Zihuatanejo
Prisklass: 691 kr - 1 719 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Arena Suites 3*
Antal rum: 8
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA och Agoda så att du tryggt kan boka med Arena Suites. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Arena Hotel Zihuatanejo
Ley Hotel Zihuatanejo

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt