Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great place to stay”
Omdöme om Hotel Mercurio

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Hotel Mercurio
Rankad som nummer 57 av 123 hotell i Puerto Vallarta
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs juli 3 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack PVLover55
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (457)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

221225 av 457 omdömen

Omdömet skrevs juli 3 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Rooms are kept very clean. If you don't prefer poolside rooms, the rear ones are quieter. You a ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juni 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Mike W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 3 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask for the King sized as the price difference is negligable.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Maj 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack SpontaneousLiving
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 30 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: I stayed in a room on the second floor overlooking he pool. Not only did I have a clear view of the ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juni 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack KW_Donald
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 11 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack eddypittman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Puerto Vallartahotell
0.2 km bort
Villa Mercedes Petit Hotel
Villa Mercedes Petit Hotel
Nr 31 av 123 i Puerto Vallarta
301 omdömen
0.3 km bort
Casa Cupula
Casa Cupula
Nr 11 av 123 i Puerto Vallarta
515 omdömen
0.1 km bort
Hotel Casa Dona Susana
Hotel Casa Dona Susana
Nr 22 av 123 i Puerto Vallarta
786 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.2 km bort
Emperador Vallarta Beachfront Hotel & Suites
Emperador Vallarta Beachfront Ho ...
Nr 60 av 123 i Puerto Vallarta
325 omdömen
0.2 km bort
Hotel Yazmin
Hotel Yazmin
Nr 65 av 123 i Puerto Vallarta
91 omdömen
0.2 km bort
Eloisa Hotel
Eloisa Hotel
Nr 105 av 123 i Puerto Vallarta
194 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel Mercurio? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel Mercurio

Adress: Calle Francisca Rodriguez 168 | Colonia Emiliano Zapata, Puerto Vallarta 48380, Mexiko
Telefonnummer:
Region: Mexiko > Jalisco > Puerto Vallarta
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 57 av 123 hotell i Puerto Vallarta
Prisklass: 568 kr - 1 519 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2,5-stjärnigt — Hotel Mercurio 2.5*
Antal rum: 28
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hotel Mercurio. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Mercurio Hotel Puerto Vallarta
Mercurio Puerto Vallarta

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt