Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“5th Time In Barcelo and all the best”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Barcelo Puerto Vallarta
Rankad som nummer 29 av 123 hotell i Puerto Vallarta
Certificate of Excellence
MiljöledareGuldnivå
Omdömet skrevs september 13 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: All the rooms all nice specially the Master Suit
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Bobby M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (4 604)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 8791 883 av 4 604 omdömen

Omdömet skrevs september 7 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: No need to pay more for a premium room but ask for a room above the 4th floor to get above the palm ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack ElDoradoHillsCheryl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 27 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
8  Tack Scott C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PachecoR, General Manager på Barcelo Puerto Vallarta, svarade på det här omdömetSvarade september 8 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 23 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Lynoliker
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 22 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: If you don't want the noise from the bar downstairs, make sure to get a room in the opposite bui ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Y M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Puerto Vallartahotell
8,2 km bort
Grand Miramar All Luxury Suites & Residences
Grand Miramar All Luxury Suites ...
Nr 12 av 123 i Puerto Vallarta
776 omdömen
3,7 km bort
Garza Blanca Preserve, Resort & Spa
Garza Blanca Preserve, Resort & ...
Nr 14 av 123 i Puerto Vallarta
1 945 omdömen
15 km bort
Marriott Puerto Vallarta Resort & Spa
Marriott Puerto Vallarta Resort ...
Nr 11 av 123 i Puerto Vallarta
3 350 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
14,7 km bort
Melia Puerto Vallarta All Inclusive
Melia Puerto Vallarta All Inclus ...
Nr 49 av 123 i Puerto Vallarta
3 807 omdömen
15 km bort
Velas Vallarta
Velas Vallarta
Nr 6 av 123 i Puerto Vallarta
3 762 omdömen
14,7 km bort
The Westin Resort & Spa, Puerto Vallarta
The Westin Resort & Spa, Puerto ...
Nr 34 av 123 i Puerto Vallarta
1 902 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Barcelo Puerto Vallarta? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Barcelo Puerto Vallarta

Adress: Zona Hotelera Sur Km. 11.5, Puerto Vallarta 48294, Mexiko
Telefonnummer:
Region: Mexiko > Jalisco > Puerto Vallarta
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 11 av De populäraste resorthotellen i Puerto Vallarta
Nr 17 av Spahotell i Puerto Vallarta
Nr 18 av Lyxhotell i Puerto Vallarta
Nr 21 av Strandhotell i Puerto Vallarta
Nr 23 av Familjehotell i Puerto Vallarta
Nr 27 av Romantiska hotell i Puerto Vallarta
Prisklass: 1 694 kr - 5 504 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Barcelo Puerto Vallarta 4*
Antal rum: 316
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Barcelo, Booking.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Barcelo Puerto Vallarta. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
La Jolla Mismaloya
Barcelo La Jolla De Mismaloya Puerto Vallarta
La Jolla Puerto Vallarta
Puerto Vallarta La Jolla De Mismaloya
Barcelo De Mismaloya
Barcelo Mismaloya Puerto Vallarta
Barcelo La Jolla Mismaloya

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt