Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beauty Worth Lacking Amenities”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 4 sidor till!
Hacienda Cerritos Boutique Hotel
Rankat som nummer 9 av 16 B&B/värdshus i Todos Santos
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs december 11 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: All rooms are great, but the dowstairs North Suite one was the best in my opinion.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack mikaelroth
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (209)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

171175 av 209 omdömen

Omdömet skrevs december 1 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: would recommend upstairs rooms for best views but all rooms are nice and very spacious.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack LuvtravlHouston
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 29 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: The south rooms face the beach and surfer activity. The north rooms face the spectacular rocks/clif ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
8  Tack babelbee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CerritosBeach, Guest Relations Manager på Hacienda Cerritos Boutique Hotel, svarade på det här omdömetSvarade juni 18 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 20 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Terrence N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 6 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: North side master suite very private bungalo is the cats meow
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
7  Tack mike s
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Todos Santos
13.7 km bort
Posada La Poza
Posada La Poza
Nr 1 av 8 i Todos Santos
362 omdömen
11.8 km bort
Hotel San Cristobal
Hotel San Cristobal
Nr 5 av 8 i Todos Santos
25 omdömen
14.3 km bort
Guaycura Boutique Hotel Beach Club & Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser
14.3 km bort
Todos Santos Inn
Todos Santos Inn
Nr 3 av 8 i Todos Santos
273 omdömen
14.1 km bort
Hotel California
Hotel California
Nr 2 av 8 i Todos Santos
635 omdömen
3.6 km bort
Rancho Pescadero
Rancho Pescadero
Nr 1 av 4 i El Pescadero
450 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hacienda Cerritos Boutique Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hacienda Cerritos Boutique Hotel

Adress: Los Cerritos Beach, Km 65, Todos Santos 23300, Mexiko
Region: Mexiko > Baja California > Baja California Sur > Todos Santos
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri parkering Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Sviter Swimmingpool
Typ av hotell:
Rankad som nummer 9 av 16 B&B/värdshus i Todos Santos
Prisklass: 3 352 kr - 3 774 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Hacienda Cerritos Boutique Hotel 3.5*
Antal rum: 12
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com och Expedia så att du tryggt kan boka med Hacienda Cerritos Boutique Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt