Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mr”
andra resenärer har bokat det här boendet
Pool view - all rooms have pool access
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Pool view - all rooms have pool access
Living room Indoor dining area
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
28 omdömen
Pool view - all rooms have pool access
Living room
Indoor dining area
Master bedroom
Twin bedroom - connects with master bedroom - ideal for families
Outdoor dining area
Twin bedroom
Master bedroom
Master bathroom
Master bathroom - his n her sinks
Pool view
Floor plan
BBQ area (gas BBQ free to use)
Living room with large screen TV
12 x 4 m pool
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
4 sovrum, 6 badrum, för 10
Ao Nang, Krabi, Provinsen Krabi

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 28 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

PeterMari ...
Melbourne, Australien
Nivå 4 Skribent
14 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 19 mars 2019 för en vistelse i mars 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
I1810LSin ...
South Devon, Storbritannien
Nivå 5 Skribent
19 omdömen
8 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 18 februari 2019 för en vistelse i januari 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sophie B
1 omdöme
Omdömet skrevs 18 december 2018 för en vistelse i november 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
nigellawl ...
Melbourne, Australien
Nivå 3 Skribent
19 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 31 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 15 december 2018 för en vistelse i december 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: december 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dewinurin ...
Singapore
Nivå 3 Skribent
14 omdömen
9 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 11 september 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Större grupper
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 12 2016
Dear Guest,

Thanks very much for your long and detailed review - it sounds like you really enjoyed your time here!
I would like to touch on the points you raised:
The handrail from the parking area to the pool is not yet complete - it is stainless steel and will have a wooden top. It should be finished within 1 week. Apologies for what happened to your friend.
We do actually provide shampoo, conditioner, shower gel and sanitary bags in every bathroom and we will now provide cotton buds and shower caps. We feel that toothbrushes are something that people normally bring with them, and we like to keep plastic consumption to a minimum here.
Airport transfers are chargeable - yes, some villas provide them free of charge but their rental rates are double or triple what we charge :)

Hope to welcome you back again!

Narintara Team
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt