Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 368)
Filtrera omdömen
1 368 resultat
Medlemsbetyg
489
509
215
73
82
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
489
509
215
73
82
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 1 368 omdömen
Omdömet skrevs 14 oktober 2017 från mobil enhet

Vackra omgivningar med en liten sjö vid frukostrestaurangen. Rummen är slitna, kranar/dusch inte tipptopp och lite myror på rummen (men inga kackerlackor)men vacker utsikt och stora rum(superior). Sköna sängar, bra frukost, fina pooler, vänlig och tillmötesgående personal. Kan tänka mig att boka igen om jag skulle åka tillbaka till AoNang.

Datum för vistelsen: oktober 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack annacajsal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PeaceLagunaResort193, Manager på Peace Laguna Resort, svarade på det här omdömetSvarade 15 oktober 2017
Google-översättning

Dear Anna-Cajsa L,

Thank you so much for returning and spent your holiday here with us. Loving the resort's setting- the cliff, the lagoon and the garden. Indeed, our resort is just 3 mins walk to the beach and few steps to all shops and restaurants. Your comments are very important to us, our management will look into the details of your suggestions. Seems you had a blast while staying with us when is your next return? Our team and our hospitality will be here to welcome you!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 maj 2017

hotellet ligger en liten bit in från huvudgatan i ao Nang. väldigt lugnt men ändå nära till havet och restauranger och butiker. det finns tre pooler , rummen är rena bra städning.
Superb frukost finns mycket att välja på travlig personal .Skulle absolut bo där igen.

Datum för vistelsen: februari 2017
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack JonasL1943
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PeaceLaguna, Manager på Peace Laguna Resort, svarade på det här omdömetSvarade 12 maj 2017
Google-översättning

Dear Jonas L,

Hope you fully recovered from holiday hangover. Thank you reviewing our resort and like our breakfast and location which is near to the beach, shops and restaurant. We do hope we can welcome you again here, the sea, sand and sun awaits you!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 april 2017 från mobil enhet

Första rummet vi fick hade massor av insekter. Vi krävde att få byta rum och det var inga problem.
Vi fick ett rum i den nyare delen istället.
Wi-fi fungerade inte alls i rummen. Funkade bara i receptionen.
Frukosten var ok, inte mer än så.
Personalen väldigt trevlig och tillmötesgående.
Hotellet låg nära allt men var ändå tyst och lugnt.
Hotellområde rent och fräscht.

Datum för vistelsen: mars 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack NSGNR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Peacelaguna, Manager på Peace Laguna Resort, svarade på det här omdömetSvarade 22 april 2017
Google-översättning

Dear NSGNR,

Thank you for your kind review of our resort. Your comments are highly appreicated and important to us. Glad that you love our resort's location which is 2 mins walk to the beach from the back gate or 5 mins from the front entrance and also just few step to all the shops and restuarant. we do hope you had a great time in our 3 lovely pool and cottages. we love to see you back here!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 mars 2017

Denna plats gör att det känns som man är i paradiset. Så otroligt vackert.Ligger perfekt. 2 minuter ifrån huvudgatan, där det erbjuds allt man kan tänka sig i shopping. 5 min gångväg till havet, med stor strand. Stora rum och jättebra service.Helt perfekt.

Datum för vistelsen: november 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
2  Tack andersuohlsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2017

Hotellrummen var bra. Helt ok hotell hade önskat att personalen kunde bättre engelska. Vi blev uppgraderade till sämre boende för vår del, då vi är familj på 6 personer och fick boka två rum, lite struligt med att ändra det. Fantastisk frukostbuffé

Datum för vistelsen: februari 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack 274susanne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Peacelaguna, General Manager på Peace Laguna Resort, svarade på det här omdömetSvarade 16 mars 2017
Google-översättning

Dear 274Susanne,

We thank you very much for staying at Peace Laguna Resort & Spa during your recent stay here in Krabi and are pleased that you have taken the time to review via Tripadvisor. It is through valuable comments like your very own that we can continue to improve our services to match the demands of our discerning and loyal clientele.
In the meantime, we would like to take this opportunity to thank you for your patronage and continued loyalty.

Looking very much forward to being at your service again in the not too distant future.

Kind regards,

Phupanart Yodtong (Win)
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen