Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 372)
Filtrera omdömen
1 372 resultat
Medlemsbetyg
491
616
170
53
42
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
491
616
170
53
42
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 1 372 omdömen
Omdömet skrevs 10 februari 2020

Bra och välutrustat hotell med mysig trädgård. Bra läge, nära till allt, ändå väldigt lugnt och skönt på hotellområdet. Underbart poolområde med fräscha toaletter och dusch. Skönt att kunna simma i rejält stora pooler!. Stora rum och fungerande wifi överallt. Dålig avrinning i duschen, två personer kunde inte duscha direkt efter varandra. Påpekade detta som då blev åtgärdat, men vi märkte ingen skillnad. Städningen kunde varit bättre. T ex glasen diskades inte, sköljdes bara av! Reception med 24-timmars service. Fin personal i alla kategorier. Hotellet ordnade en fin thailändsk kväll. Kändes verkligt genuint med god mat och dryck och professionell underhållning i hög klass. Hotellets spa var jättefint med duktig personal som gav bra valuta för pengarna. Bra service att tillhandahålla strandväska med handdukar och stråmatta, som man kunde ta till stranden eller på utflykt med båt. All personal var fantastiskt vänliga och serviceinriktade. Vi är nöjda med hotellet och skickar ett särskilt tack till Pon!

Rumstips: Rum mot poolen, 410 bäst utsikt!
Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack upnorthSkellefte_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marketing_SmallGrp, Manager på Krabi La Playa Resort, svarade på det här omdömetSvarade 11 februari 2020
Google-översättning

Dear upnorthSkellefte_

Thank you for taking the time to share such a detailed and positive review. I am pleased that, overall, you have enjoyed your stay and your comments on location, facilities and staffs are all very much appreciated. Your further feedback with regards drainess and cleanliness is very well received for my further attention with the team and we do hope you will have the opportunity to visit again soon!

Warm regards,

Petcharat Boonsopa
Resident Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 februari 2020

Jättebra pool och poolområde. Supertrevlig personal. Massagen var toppen! Städningen inte så bra, sängarna var stenhårda och maten lite smaklös/enformig. Men bra läge och nära till stora gatan med alla restauranger m.m. Skönt att det bara var vuxna på hotellet.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack sandran344
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marketing_SmallGrp, Manager på Krabi La Playa Resort, svarade på det här omdömetSvarade 10 februari 2020
Google-översättning

Dear
Thank you for your visit and your candid feedback.
I am very sorry to hear that several things throughout your stay did not meet to your expectations. Still glad to know that you enjoy our servie and you like Pool area with surrounding. All your comments are essential in enhancing our service and resort and I have already shared your feedback with the team.

Thank you again and warm regards,

Petcharat Boonsopa
Resident Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 januari 2020

Personalen som städade vårat rum gick in och ändrade graderna på AC och stängde ibland tom av den. Så våran tonårsgrabb blev förkyld.
Hotellet utgavsig till att vara ett rökfritt men lät gäster röka i poolen.

Rumstips: Familjerum
Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack wingejimmy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marketing_SmallGrp, Manager på Krabi La Playa Resort, svarade på det här omdömetSvarade 2 februari 2020
Google-översättning

Dear wingejimmy
Thank you for your review and sharing your experience after your stay with us. We are sorry to read that you had some service issues in the room. We will look into these issues to avoid future occurrences. We therefore believe this was an isolated case and please accept our apologies for this issue.

Warm regards,

Petcharat Boonsopa
Resident Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 januari 2020

Hotellet är på gångavstånd till restauranger och longtailbåtar. Tuktuk samt seven eleven finns runt hörnet.

Mycket bra frukostbuffé, trevlig personal och rent!

Hotell ordnade transfer till Phuket, mycket bra, kostade 2500bath.
Restaurangen hade ok utbud och priser, men såklart billigare en bit bort. Öl 120 bath och maten mellan runt 200 bath.

Vi provade tvättservice, billigt och bra.

Rumstips: Välj rum som har eftermiddagssol på balkongen eftersom det inte är sol vid poolen senare på eftermiddagen.
Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Minna A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marketing_SmallGrp, Manager på Krabi La Playa Resort, svarade på det här omdömetSvarade 26 januari 2020
Google-översättning

Dear Minna A
Thank you so much for taking the time to share a kind review of your stay at Krabi La Playa Resort.

We are very happy that you enjoyed our hotel location, your room, restaurants and facilities, and most of all the service provided by our team.
It was truly our pleasure having you here and we hope to welcome you back soon for more memorable and relaxing moments.

Warm regards,

Petcharat Boonsopa
Resident Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 januari 2020

Tillbringade 3 veckor på detta hotell 191219-200109.
Rummet var fräscht o städning varje dag.
Underbar personal som fick oss att känna oss hemma. Alltid ett leende och vänliga ord.
Bra frukostbuffé med mycket valmöjligheter.
Poolen var ren o uppdelad i 2 stora sektioner med poolbar i den ena delen.
Finns även 2 till pooler samt en liten barnsektion.
Poolhanddukar ingår o kan även tas med till stranden.
Lätt att boka utflykter via hotellet.
Lugnt område o nära en av kvällsmarknaderna.
Kan varmt rekommendera detta hotell o vi kommer definitivt åka tillbaka.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack AnetteL467
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marketing_SmallGrp, Manager på Krabi La Playa Resort, svarade på det här omdömetSvarade 19 januari 2020
Google-översättning

Dear AnetteL467
Thank you very much for choosing Krabi La Playa Resort for 3 weeks for your holiday in Thailand! I am thrilled to read that you truly enjoyed your time with us and I will share your kind feedback with the team.

I hope you will return to us shortly!

Warm regards,

Petcharat Boonsopa
Resident Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen