Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Krabi une semaine”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
26 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
4 sovrum, 5 badrum, för 10
Ao Nang, Krabi, Provinsen Krabi

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 26 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Françoise ...
Le Cannet, Frankrike
Nivå 3 Skribent
11 omdömen
3 omdömen om hotell
Omdömet skrevs 20 februari 2019 för en vistelse i februari 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Non.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PatriceT6 ...
Lamorlaye, Frankrike
Nivå 4 Skribent
45 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 31 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 3 maj 2018 för en vistelse i april 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Arnaud P
Forest sur marque
Nivå 6 Skribent
163 omdömen
54 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 123 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 15 mars 2016 för en vistelse i februari 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: februari 2016
Resegrupp: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francois ...
Nivå 3 Skribent
16 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 24 februari 2015 för en vistelse i februari 2015
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: februari 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Resegrupp: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 1 2015
Avec nos plus vifs remerciements.

Krabi Riviera Villas
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt