Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Ananta Burin Resort(Ao Nang)(Mycket prisvärt!)
56 US$
44 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
94 US$
77 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 13 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 13 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 89 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Peace Laguna Resort and Spa(Ao Nang)(Mycket prisvärt!)
76 US$
49 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Krabi Resort(Ao Nang)(Mycket prisvärt!)
342 US$
53 US$
Agoda.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Aonang Cliff Beach Resort(Ao Nang)(Mycket prisvärt!)
92 US$
68 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
164 US$
158 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Aonang Orchid Resort(Ao Nang)
46 US$
36 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Aonang Villa Resort(Ao Nang)
103 US$
60 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 15 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 15 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 71 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Ban Sainai Resort(Ao Nang)(Mycket prisvärt!)
70 US$
52 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 16 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 16 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 62 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Omdömen (923)
Filtrera omdömen
923 resultat
Medlemsbetyg
224
427
175
63
34
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
224
427
175
63
34
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 923 omdömen
Omdömet skrevs 27 mars 2017

Rummen var helt okej, dock väldigt lyhört och det var svårt att låsa balkongdörren.
Otroligt nära till allt! Boende närmre stranden får man inte tag i?! Longtailbåtarna var precis utanför.
Frukosten hade ett stort utbud och var väldigt god.

  • Bodde här: mars 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack idao71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
VacationVillageTH, General Manager på Phra Nang Inn, svarade på det här omdömetSvarade 7 april 2017
Google-översättning

Dear our beloved guest,

Thank you for sharing your kind and valuable feedback. It is our pleasure to accommodate you. We will keep giving our best to our beloved guests as always and certainly taking our guest feedback to improve our hotel and service. Hope to welcome you again.

Warm Regards
Chantima C Ms.
General Manager
Chantima@vacationvillage.co.th

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 mars 2016 från mobil enhet

Bra pris, hjälpsam personal, rummet var coolt, badkar mitt i rummet, jäkligt Nice,
Poolen Nice, nära till utflyktsbåtarna, precis framför deras strand restaurang. Stranden såg så där ut ( vi var på utflykt och hängde vid poolen).
Läget är perfekt iallafall, mysig bar med happy hour

Bodde här: mars 2016, reste som ett par
Tack Patricia L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
VacationVillageTH, General Manager på Phra Nang Inn, svarade på det här omdömetSvarade 30 mars 2016
Google-översättning

Dear our beloved guest,

Thank you for your feedback. I am glad that overall you had a nice time staying at Phra Nang Inn. It is our pleasure to provide you good service and good accommodation.

Hope we had a chance to welcome you again.

Best Regards,
Chantima C Ms
General Manager
Chantima@vacationvillage.co.th

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 mars 2016

Läget är Ao Nangs bästa men i övrigt så finns det massor att förbättra.
I flera år har gäster här på TripAdvisor klagat över uselt wifi och inte har det blivit bättre. Du kan besöka vilken bar eller restaurang som helst i Ao Nang och gratis få utmärkt wifi men på Phra Nang Inn lyckas man inte fixa det. Svagt.

Varje morgon måste man påtala att bacon är slut, att det saknas kaffekoppar, att yoghurten är slut etc. - detta trots att det finns minst 6-7 personer i personalen som finns på plats och kanske bara 10-12 personer som äter just då. Vad kan problemet vara?

Poolen behöver renoveras, lösa plattor, brunnar saknar skydd, trappor saknas och det påhittade plattorna är sönder med risk för skador. Omfogning borde gjorts för länge sedan.

Räcken på balkongerna och till lilla poolen är lösa och borde bytas omgående. Luta er inte mot några räcken på anläggningen.

Duscharna på rummen borde också frächats upp för länge sedan.

Men som jag skriver, läget är oslagbart.....,

  • Bodde här: mars 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Kenneth L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2016 från mobil enhet

Bodde ej här, men baren en trappa upp är grym. Mojiton va toppklass, och miljön är som hämtat från en Wes Anderson film.
(Om man gillar sånt).
Är mitt i smeten, och poolområdet är såå mysigt. Dock eftersom det är nära allt så kan ljudnivån säkert va rätt hög, men Ao Nang är ju inget festställe så är nog ok för dom flesta.
Men återigen, atmosfären!! Och baren.
Kommer lätt bo här nästa gång.
Jacob och Minna

Bodde här: mars 2016, reste som ett par
Tack Jacob G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
VacationVillageTH, General Manager på Phra Nang Inn, svarade på det här omdömetSvarade 27 mars 2016
Google-översättning

Dear our beloved guest,

Thank you for giving us 5 out of 5. It is our pleasure to provide you good service and good accommodation. I am glad that our hotel and our staff could be a part of your happy vacation.

See you in your next vacation

Best Regards,
Chantima C Ms
General Manager
Chantima@vacationvillage.co.th

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2016

Vi bodde en trappa upp, med utsikt mot baksidan. Vilket var bra, då det hördes ganska mycket från baren som hade musik på kvällarna. Hotellet är trevligt, rent och snyggt. Fin pool, som vi dock inte använde. Det är nära till båtarna som tar en ut till öarna. Hotellets restaurang ligger vid strandpromenaden, vilket ger en mysig utsikt över havet och båtarna. Personalen var jättetrevlig och vänligt bemötande.
Stranden är sådär!! Men går man längre till vänster, mot massörerna, finns solsängar att hyra och skugga under träden och vid högvatten funkar det faktiskt att bada där också.

Bodde här: februari 2016
Tack Sene47
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
VacationVillageTH, General Manager på Phra Nang Inn, svarade på det här omdömetSvarade 27 mars 2016
Google-översättning

Dear our beloved guest,

Thank you for giving us 5 out of 5. It is our pleasure to provide you good service and good accommodation. I am glad that our hotel and our staff could be a part of your happy vacation.

Hope that we have a chance to welcome you Phra Nang Inn again.

Best Regards,
Chantima C Ms
General Manager
Chantima@vacationvillage.co.th

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen