Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prisvärt ”
Omdöme om Kodam Kitchen

Kodam Kitchen
Rankad som nr 1 av 350 Restauranger i Ao Nang
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 11 US$
Kök: Thailändskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 9 mars 2018 från mobil enhet

Mycket bra service och har många goda thailändska rätter. Bra priser och man fick till och med en dessert gratis. Ett måste när man är i Ao nang!

Tack Amanda W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Deerake, Manager på Kodam Kitchen, svarade på det här omdömetSvarade 12 mars 2018
Google-översättning

Dear Amanda W
Thank you very much for your write nice review in TripAdvisor.
We are very appreciate it.our team will maintain standard of service
and quality of food with good price to welcome all the guest.

We are looking forward to welcome you again in nearest future.
Thank you again
KoDam kitchen Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 592)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 595 omdömen

Omdömet skrevs 27 februari 2018

Lite svårt att hitta så första gången vi letade efter restaurangen så fick vi gå på en annan... men nästa dag tog vi en moppe så då kom vi rätt. Mycket bra mat och bra service. Åt här tre gånger och blev inte besviken någon gång.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack bodilo2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
maya451, Manager på Kodam Kitchen, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2018
Google-översättning

Dear Bodil O

Thank you very much for your write nice review in TripAdvisor.
We are very appreciate it.our team will maintain standard of service
and quality of food with good price to welcome all the guest.

We are looking forward to welcome you again in nearest future.
Thank you again
KoDam kitchen Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 januari 2018 från mobil enhet

Litet undanskymt ställe men vilken fantastisk mat. Bästa stället än så länge. Och vilken trevlig personal.

1  Tack sovde1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
maya451, Owner på Kodam Kitchen, svarade på det här omdömetSvarade 29 januari 2018
Google-översättning

Dear Sovde 1

Thank you very much for your give us nice review in tripadvisor. Our team will keep standard of service and quality of food
with cheap price as always.

We hope to welcome you again in nearest future.

Thank you again

KoDam Kitchen Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 januari 2018 från mobil enhet

Lite mysigt ställe för att äta men kunde bli svårt och gå långt att hitta om man inte bor nära. Inte så billigt som andra skrivit och mat är också medel. Matservering är liten långsam.

Tack V7747SQericl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2017 från mobil enhet

Pittoreskt, riktigt bra mat och trevlig personal. Barnen älskade deras nuggets. Kan varmt rekommenderas.

Tack Jerker L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jaiant N, ผู้จัดการ på Kodam Kitchen, svarade på det här omdömetSvarade 11 januari 2018
Google-översättning

Thank you so much.. happy to see you happy together with we are..And thank you so much for your kind and write to we are ..❤️❤️

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kodam Kitchen tittade också på

 

Besökt Kodam Kitchen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt