Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fruktansvärt ställe. Vi var”

Feel Good Restaurant
Rankad som nr 269 av 401 Restauranger i Ao Nang
Kök: Thailändskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 3 februari 2020 från mobil enhet

Fruktansvärt ställe.
Vi var ett sällskap på fyra som beställde varsin fruktshake, det var mögel i alla glasen så vi drack dom inte.
Sedan fick vi maten vid olika tidpunkter utdraget på en timme och tillslut valde vi att lämna då den fjärde personen inte ens fått in sin mat på över en timme. När vi väl ville lämna och inte tänkte betala för drickan pga mögel eller fullpris för maten som vi inte ens ätit av hotade personalen med att ringa polisen.
Gå inte till detta stället och ät!

Datum för besöket: februari 2020
Tack tildaas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (179)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 179 omdömen

Omdömet skrevs 3 januari 2020 från mobil enhet

Helt ok lunch till en bra slant. Finns säkert mycket bättre men var precis utanför hotellet så det passade oss kanon.

Datum för besöket: januari 2020
Tack MacOnkelSwe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 april 2019 från mobil enhet

Värsta jag varit med om. Fick en bit plast i min mat och min omelett kom otroligt oljig. Hade jag vänt min tallrik på sidan hade jag kunnat fylla en ägg kopp med fett. Det ända som faktiskt funka va vattnat. Don’t go here.

Datum för besöket: april 2019
Tack Kristin A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 april 2019 från mobil enhet

Riktigt dålig service, dålig attityd m.m.
min tomatsoppa kunde jag lika gärna köpt på 7eleven - Det hade nog smakat bättre!

Datum för besöket: april 2019
Tack Jessica C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2019 från mobil enhet

Synd att jag inte kollade på Tripadvisor före. Tur jag tog ris till , fanns 3 pyttesmå shrimps som jag var tvungen skala med händerna. Och jag som gillar Tom Yum annars.

Datum för besöket: februari 2019
Tack 365HH
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Feel Good Restaurant tittade också på

 

Besökt Feel Good Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt