Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Varken bra eller dåligt”

Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine
Rankad som nr 14 av 356 Restauranger i Ao Nang
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 28 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Lunch, Frukost, Middag, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Lunch, Frukost, Middag, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Helt ok mat men finna bättre ställen att käka på för det priset.

Käkade en köttbit som inte smakade något. Var en gråkärna så kändes som det fryst/tinats flera gånger.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Vallegil
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Juergen1964, Inhaber på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarade på det här omdömetSvarade 2 april 2018
Google-översättning

Hello Vallegil

Thank you ver much for your comment.

The translation says:

"The staff were very friendly and helpful.

Ate a piece that did not taste anything. Was a gråkärna so felt like the frozen/thawed several go."

I can´t figure out what "piece" you mean but we work with fresh meat and not frozen.

It seems that your review belongs to another place as we definitely not freezing and thawing meats, doesn´t matter what meat you are talking about.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 308)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 1 308 omdömen

Omdömet skrevs 19 mars 2018 från mobil enhet

Andra gången vi är här. 4 gången sammanlagt. Oxfilén är så gudomligt god det spelar ingen roll om det är rare eller medium lika gott i alla fall. Personalen har koll och är trevlig ser hela tiden om glaset är tomt och kommer Och fyller på och ägaren finns hela tiden med och hjälper Till.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Peter H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Juergen1964, Inhaber på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2018
Google-översättning

Hello Peter

Thank you very much for your kind comment and your 4 visits.The Oxfile is a great piece of meat and well enjoyed by our customers.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2018 från mobil enhet

Gott. Stor Cordon blue. Trevlig personal. Vällagat. Kan rekommenderas om man vill äta annat än Thaimat. Även om vi inte provade deras Thaimat.

Datum för besöket: februari 2018
Tack jimmyb900
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Juergen1964, Inhaber på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2018
Google-översättning

Hello Jimmy

Thank you a lot for loving the Gordon Bleu and the comment on it.
Was a pleasure to watch you enjoying it.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2018 från mobil enhet

Besökte restaurangen två gånger. Bägge sönerna är glutenintoleranta och vi fick mycket bra hjälp. Ena sonen åt vitlöksbröd till förrätt och var väldigt nöjd. Provade Pad thai, Gordon blue snitzel, Kycklingfile och Hamburagare och alla i familjen var mycket nöjda med sina rätter. Fräsch salladsbuffe fanns till vissa rätter. Bra service och trevlig ägare.

Datum för besöket: februari 2018
Tack Anna L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Juergen1964, Inhaber på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarade på det här omdömetSvarade 24 februari 2018
Google-översättning

Dear Anna

Thank you and your family for the visits to our restaurant. Was a pleasure to help with the gluten free food and as I said finally we managed to get the bread done as well with a good taste and consistence. Soemtimes not that easy with the gluten free products.

Say hello to everyone.

Best regards.

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2018

Jag käkade en pad thai och min sambo en pasta carbonara. Vi grät inte av lycka men kände oss mätta och nöjda efter besöket! Bra priser, vällagad mat och ok service. Ingen var otrevlig men ingen gjort det "lilla extra" heller. Skulle absolut gå tillbaka!

Datum för besöket: februari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack FannyLyckeke
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Juergen1964, Inhaber på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarade på det här omdömetSvarade 14 februari 2018
Google-översättning

Dear FannyLyckeke

Thank you very much for your nice comment. Since Christmas we are that busy that sometimes we do not have the time to "lilla extra". We could need 1 or two waitresses more but difficult to find.
Last year we had 4 "accidents" in our restaurant, all ended with new born babies, the last one 3 days ago. The mother will not be back till May while the other 3 are back but sometimes not show up to work when the newborn get sick. We recently replaced the last girl with someone who had a baby 3 month ago and got kicked out by her former employer. Unfortunately her English is very poor but she tries hard. So babies all over and every evening now when we close they have to line up in front of me and I hand out anti baby pills with a glass of water and wait till they use it proper and not put it in the pocket. Enough babies, joking.

Best regards and enjoy your time.

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine tittade också på

 

Besökt Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt