Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Brilliant”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Villa Heaven Sent

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
7 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
4 sovrum, 6 badrum, för 10
Ao Nang, Krabi, Provinsen Krabi

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 7 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

louisgetz
Stockholm, Sverige
Nivå 1 Skribent
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 28 december 2019 för en vistelse i december 2019
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: december 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andrew R
Nivå 4 Skribent
46 omdömen
23 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 57 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 14 maj 2019 för en vistelse i maj 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: maj 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 16 2019
Thank you for your kind words Andrew.
I must say you were a fantastic guest and you are always very welcome at Villa Heaven Sent.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Nathalie ...
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 2 september 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 7 2018
Thank you Nathalie for staying at Villa Heaven Sent. You were wonderful guests and are welcome back anytime.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt