Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen (60)
Filtrera omdömen
60 resultat
Medlemsbetyg
45
14
0
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
45
14
0
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 60 omdömen
Omdömet skrevs 27 augusti 2019 från mobil enhet

Ett trevligt B&B på landet. Smakfullt ombyggd och inredd ladugård. Vi hade egen balkong/uteplats med utsikt över åkrarna. Bra frukost. Trevligt bemötande och möjlighet att fylla på sylt - och marmeladförrådet.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Gunilla M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2018 från mobil enhet

Vilken frukosthelt perfekt. Kaffet supergott! Rummet för två personer hade det vi behövde. Bra sängar med duntäcke. Toa med dusch. Trivsamt!
Trevligt bemötande.
Rekommenderas varmt.
Om jag ska ge ett minus så är det för: det var lyhört.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack 359annicaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juli 2018

Vi bodde här en natt och trivdes verkligen! En mycket trevlig lägenhet med fyra bäddar till ett bra pris, och en utmärkt frukost med nybakat bröd och äggost (denna njutbara Bohusländska specialitet!). Ägarna och personalen är mycket trevliga!

Datum för vistelsen: juli 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack sandbypag
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2017

Fjärde gången vi bott här och inte den sista. Samma fina bemötande och en enastående frukost. Stillsamt lantligt läge men ändå centralt och perfekt för ett besök på Pilane skulpturutställning och det förnämliga akvarellmuséet i Skärhamn.

Rumstips: En solsida och en mer skuggad sida, varmt eller svalt - som man behagar.
Datum för vistelsen: augusti 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack 1235JGB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2016 från mobil enhet

väldigt personlig och varmt omhändertagande med familjär känsla. fantastisk mat. grym frukostbuffé!
med 13 vuxna och 10 barn passar har detta boendet alla typer av konstellationer

avkopplingsfaktor 5 av 5

Datum för vistelsen: september 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack Ludvig J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen