Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ett av Sveriges bästa Café & bagerier”
Omdöme om Sjögrens i Backen

Sjögrens i Backen
Rankad som nr 1 av 1 Smått och gott i Grebbestad
Certificate of Excellence
Prisklass: 2 US$ - 16 US$
Kök: Svenskt, Café
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost
Beskrivning: Frukost, lunch eller mittemellan. Mitt i smeten. Ett cafe i traditionell och modern tappning med något för alla. Här bakas all matbröd och bakelser i huset och du kommer att känner dig som hemma.
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Sjögrens måste vara ett av Sveriges absolut bästa bagerier. Fantastiska bakverk, bullar o kakor o jättebra brunch. Dessutom har de fortfarande inte förstått att ta ordentligt betalt av turisterna! Jag var där första gången 2016 o det är fortfarande lika hög klass i juli 2020.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack 993matsh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GaryKellett, Ägare på Sjögrens i Backen, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2020

Tack för zin recension och överväldigande beröm.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (200)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 200 omdömen

Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

Mycket god frukostbuffé med stort utbud för ett rimligt pris. Mysigt fik med trevlig och hjälpsam personal! Värt ett besök när man är i Grebbesta.

Datum för besöket: juli 2020
Tack victoriadM3675JT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GaryKellett, Ägare på Sjögrens i Backen, svarade på det här omdömetSvarade 24 juli 2020

Tack för din recension Victoria. Kul att höra att ni trivdes.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

Är ofta på besök på Sjögrens och blir alldrig besviken. Fint och lugnt cafe som har bra rutiner kring covid 19 och avstånd. Personalen är serviceminded och hjälpsamma. Otroligt prisvärda och goda luncher! Bakverken är otroligt goda!
Frukosten är väl tilltagen.
Rekommenderar verkligen att besök!

Datum för besöket: juli 2020
Tack resemia4
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GaryKellett, Ägare på Sjögrens i Backen, svarade på det här omdömetSvarade 19 juli 2020

Tack så mycket resemia för de fina orden. Vi ser fram emot att ha er hos oss igen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

FANTASTISK frukostbuffé! Bland de bästa jag sett trots att jag älskar just frukostbufféer. Fina råvaror och stort utbud. Bageriet ligger i samma hus och allt är bakat där, även de tårtor och bakelser som bjuds.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Modesty01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GaryKellett, Ägare på Sjögrens i Backen, svarade på det här omdömetSvarade 19 juli 2020

Tack till er för denna recensionen. Vi blir så glada att det vi gör uppskattas.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juli 2020 från mobil enhet

Supergott fika med massor att välja på. Bästa fikat i Grebbestad i ett mysigt gammalt hus. Väl värt ett besök om man vill ha gott och hembakat.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Forsqvist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GaryKellett, Ägare på Sjögrens i Backen, svarade på det här omdömetSvarade 5 juli 2020

Tack så mycket för ditt omdöme

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sjögrens i Backen tittade också på

Grebbestad, Västra Götalands län
Grebbestad, Västra Götalands län
 
Grebbestad, Västra Götalands län
Grebbestad, Västra Götalands län
 

Besökt Sjögrens i Backen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt