Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat ”
Omdöme om Q Restaurang & Bar

Q Restaurang & Bar
Rankad som nr 7 av 28 Restauranger i Grebbestad
Prisklass: 0 US$ - 5 US$
Kök: Fisk och skaldjur, Skandinaviskt, Modernt
Middagsalternativ: Uteservering, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

fantastisk sommarplanka, som innerhåller, ost, sill, skaldjur, oliver, torkat kött, bröd vitlökssmör, parmaskinka, salami och jordgubbar säkert glöm något och ett fantastiskt bemötande

Datum för besöket: augusti 2021
Tack MATS H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (116)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 116 omdömen

Omdömet skrevs 4 juli 2021 från mobil enhet

Detta var vårt tredje besök på Q och vi blev väldigt positivt överraskade igen!
Maten var superb och personalen var mycket kunniga och dessutom roliga! Väldigt bra service och skön musik. Vi kan starkt rekommendera denna restaurang!

Datum för besöket: juni 2021
Tack 100andersn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 maj 2021 från mobil enhet

Nedresta efter 6 timmar i bilen, ville väts något riktigt gott och Hittade denna pärla på kajen i Grebbestad. Vinkokta musslor och goda drycker därtill gav en restaurangupplevelse som vi länge kommer att minnas. En extra eloge till vår unga servitris som gjorde besöket fulländat.

Datum för besöket: maj 2021
1  Tack Erik-Linder-Leksand
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonlarse, Owner på Q Restaurang & Bar, svarade på det här omdömetSvarade 16 maj 2021

Tack for besöket och trävlig tilbakemeldan.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2020 från mobil enhet

Strövade in för en lunch till Grebbestad och hittade denna pärla. Trots oktober kunde vi sitta ute och där inta en mycket smakfull lunch. Fisksoppa och musslor i vitvin och grädde.
Rekommenderas.

Datum för besöket: oktober 2020
Tack LotsFrick
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 september 2020 från mobil enhet

God och bra mat med fin utsikt
Trevlig och kompetent personal och till rimligt pris.tack ochså för bra vintips

Datum för besöket: september 2020
Tack danne_anja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonlarse, Owner på Q Restaurang & Bar, svarade på det här omdömetSvarade 24 september 2020

Tack, välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Q Restaurang & Bar tittade också på

Grebbestad, Västra Götalands län
Grebbestad, Västra Götalands län
 
Grebbestad, Västra Götalands län
Grebbestad, Västra Götalands län
 

Besökt Q Restaurang & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt