Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Omdöme om Q Restaurang & Bar

Q Restaurang & Bar
Rankad som nr 8 av 28 Restauranger i Grebbestad
Prisklass: 0 US$ - 5 US$
Kök: Fisk och skaldjur, Skandinaviskt, Modernt
Middagsalternativ: Uteservering, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Jättemysig restaurang och en fantastisk God fisksoppa. Trevlig personal och mysigt vid att sitta vid vattnet.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Monica377
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (113)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 113 omdömen

Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

Helt ok mat, blev ganska dyr lunch för 2 personer och saknade det lilla extra. Fisksoppan var inte det bästa jag ätit, havets Wallenbergare var också helt ok! Vi är inte missnöjda men inte imponerade.

Datum för besöket: juli 2020
Tack teaspjuth
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Utan tvekan den sämsta fiskgryta jag någonsin blivit serverad. Alldeles för salt och var var fisken och skaldjuren? Nära 200 kr för vad? Trevlig och duktig servitris dock.

Datum för besöket: juli 2020
Tack RickardEd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonlarse, Owner på Q Restaurang & Bar, svarade på det här omdömetSvarade 21 juli 2020

Hej vi serverar inga fiskgryta i våran restaurang. Vi har fisksoppa på meny och den serverar vi i mängder varje dag, och den är mycket väl omtyckt. Vi beklagar om du har trott du har beställd fiskgryta.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2020

Vi åt lunch på uteserveringen på byggan. Att följa skådespelet med båtar som förtöjer och lägger till är en del av nöjet. Maten bjöd på helt ok klass både gällande smak och pris. Vi åt från sommarlunchmenyn, rödspätta resp. fisk- och skaldjurssoppa. Båda rätterna var tilltagna och goda, emellertid saknades det lilla extra för att får ett högre omdöme. Servicen kunde varit mer allert.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 637emirh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2020 från mobil enhet

Härligt läge vid havet. Maten var ok men inte mer. Hamburgaren smulades lätt sönder och matjessilltallriken tråkig och som serverades med konserverade grönsaker. Personalen var trevlig.

Datum för besöket: juli 2020
Tack DANIEL H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Q Restaurang & Bar tittade också på

Grebbestad, Västra Götalands län
Grebbestad, Västra Götalands län
 
Grebbestad, Västra Götalands län
Grebbestad, Västra Götalands län
 

Besökt Q Restaurang & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt