Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (712)
Filtrera omdömen
712 resultat
Medlemsbetyg
104
212
226
120
50
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
104
212
226
120
50
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3035 av 712 omdömen
Omdömet skrevs 31 juli 2020

Bemötandet vid ankomst helt ok. Vid utcheckning frågade ingen om hus vistelsen varit.

Rummen reltaivt små, komprimerade. Stort minus att det ej fanns några bekvämligheter i form av kylskåp, förvaring mm. Inte alls så lyxigt som förväntingarna var vid bokningen.

Stort minus att även tillgång till pool eller gym inte ingick i priset. Spa var fint och bemötandet där var strålande.

Middagsmeny som ingick var oerhört tråkig. Liten förrätt med ost som inte var något vidare. Frukost helt ok, inga avstånd vad gäller corona var det inte tal om alls.

Rumstips: Välj med havsutsikt.
Datum för vistelsen: juli 2020
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack 644emiln
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Guest Experience Team TanumStrand, Gästservice/reception på TanumStrand, svarade på det här omdömetSvarade 13 september 2020

Hej! Tack för att du tagit dig tiden och skriva en recension. Det är genom dom som vi kan förbättra oss. Det är väldigt tråkigt att läsa att er upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Jag kommer att framföra dina åsikter vidare till respektive avdelningsansvarig.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Fint läge med havsutsikt. Tyvärr slitet och något ofräscht på grund av bristfällig städning. Lite strul med rumsbyte som tyvärr inte löstes omgående vilket borde kunna gjorts om servicenivån varit högre. Mkt bra frukost och mat i restaurangen. Uppfyllde tyvärr inte alls våra förväntningar på ett boende i denna prisklass.

Datum för vistelsen: juli 2020
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack 892christers
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020

Bokade stuga i södra byn, tyvärr var stugan i väldigt dåligt skick och nedgånget. Dålig städning och ofräscht. Vi har varit här tidigare men då hyrt privat. Fina omgivningar och nära båtturer, vandring och andra sevärdheter.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack T4364ZWannah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TanumStrand TanumStrand, Marknadsföring på TanumStrand, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2020

Hej

Tråkigt att ni inte fick den upplevelse ni förväntat er. Kan bara beklaga och meddela de berörda avdelningarna så att detta inte upprepas. Hoppas dock att ni, i övrigt, hade en fin vistelse hos oss.

Ha en fantastisk dag, och ta hand om er i dessa tider!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020

Trevlig omgivning med bra aktiviteter för barnen! Väldigt bra mat, pizzeria udden va mkt uppskattad. Smidigt att kunna beställa mat genom appen på pizzeria och loungen.
Serveringspersonalen på restaurangen hann inte med och de verkade vara underbemannade så servicen va sådär.

Vi bodde på brygghotellet, väldigt enkelt och ganska slitet. Trevligt med balkong men även den väldigt sliten. Badet va trevligt med också slitet och städningen va ganska dåligt. Vi va där när badet öpnade vid 9 och då va det inte städat efter gårdagen och väldigt ”grisigt”.

Verkade vara brist på personal överallt, både resturang, städ och reception där man ofta fick vänta på hjälp.
Bokade man inte bord tidigt på restaurangen blev det snabbt fullbokat.

Trevligt ställe, bra för barnfamiljer men det har nog haft sina glansdagar!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack EmelieSofiaH
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Vi hade bokat en natt med spapaket.
Fint fräscht rum med havsutsikt, mycket trevligt bemötande av all personal, fräsch restaurang med god mat och bra service. Tyvärr något begränsat med aktiviteterna på grund av Corona. Vi kommer tillbaka

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Spaweekend2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen