Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väldigt god mat”

Linnea & Basilika Hyllinge
Boka bord
2
tors 22/4
20:00
Rankad som nr 1 av 4 Restauranger i Hyllinge
Prisklass: 8 US$ - 20 US$
Beskrivning: Hemlagad sydostasiatisk mat på ärliga råvaror. Helt enkelt, mat värd en omväg! Varmt välkommen och smaklig måltid.
Restauranginformation
Beskrivning: Hemlagad sydostasiatisk mat på ärliga råvaror. Helt enkelt, mat värd en omväg! Varmt välkommen och smaklig måltid.
Omdömet skrevs 17 november 2019

Väldigt god mat och mycket trevlig personal varje gång som man kommer.
Rent, fint och mysigt att sitta och äta där eller ta med maten hem går också bra.
Bra priser och mycket mat

Datum för besöket: november 2019
Tack Henkehenke77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (40)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 40 omdömen

Omdömet skrevs 1 augusti 2019 från mobil enhet

Har varit här ett par gånger och varit nöjda.
Men de sista 2 helgerna på rad har vi faktiskt varit riktigt missnöjda med maten. Det är tyvärr alltid samma rötter som serveras, hade varit kul att få testa något nytt någon gång. Sen var det riktigt dåligt påfyllt, helt slut nästan hela tiden. Till slut orkade man helt enkelt inte be om att det skulle fyllas på! Vet inte om man har tappat lite efter det öppnades en ny inne i stan? Ledsamt när det börjar falla.

Datum för besöket: juli 2019
Tack lindis76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2019 från mobil enhet

Maten var mycket god. Välj rätt nr 35 eller 50 eller tre smårätter eller green curry...osv.

Hade fått 6/5 om de hade haft coca cola istället för pepsi

Datum för besöket: juli 2019
Tack christiankatrineholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2019

Idag var det tyvärr alldeles för salt. Då blir det svårt att bli mätt . Så det blev mycket dryck iaf.

Datum för besöket: juni 2019
Tack Johan P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2019 från mobil enhet

Buffé med hög kvalitet och fräscha rätter.
De fyller på regelbundet vilket gör maten nylagad och med fortsatt tuggmotstånd
Mums!

Datum för besöket: januari 2019
Tack Petra58g
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Linnea & Basilika Hyllinge tittade också på

 

Besökt Linnea & Basilika Hyllinge? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt