Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Ljus och fräsch lägenhet för familj med 2 vuxna ...”
annan resenär har bokat det här boendet

Omdöme om Apartments Gold Lux

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
15 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 4
Kopaonik, Central Serbia

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 15 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Christian ...
1 omdöme
“Ljus och fräsch lägenhet för familj med 2 vuxna och 2 barn”
Omdömet skrevs 25 februari 2019 för en vistelse i februari 2019

En fin och fräsch lägenhet för två vuxna och två barn med bra restaurang, samt Spa (för extrakostnad) i samma hus. Parkering alldeles utanför byggnaden och buss till Kapaonik centrum för de som önskar - vi tog egen bil. Bra och hjälpsam hyresvärd som även hjälpte till med bärgningshjälp på vägen hem, eftersom vi fastnade i en snödriva.

Datum för vistelsen: februari 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sherpa109 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 28 februari 2019 för en vistelse i februari 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2019
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marko M
1 omdöme
Omdömet skrevs 16 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 10 2018
We are happy to hear such a kind review. We will definatly keep improving our services in order to set the level of comfor for our guests as we planed.
Thank you for visiting us and we are hoping to see you soon enough.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Aris R
1 omdöme
Omdömet skrevs 21 december 2017 för en vistelse i december 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 10 2018
We are always happy to hear good impresions from our dear guests.
We will for sertinaly try to improve our service.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
maricvta
Pancevo, Serbien
Nivå 3 Skribent
11 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 1 december 2017 för en vistelse i november 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 10 2018
Thank you for your kind words. We are happy to hear that our efort gives results. We are hoping to see you again soon.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt