Jag och min pojkvän avslutade vår 2-veckors semester här på Hotel by the cay.
Verkligheten stämde väldigt bra överens med bilderna och tidigare omdömen. Det är ett jättefint hotell ute på en liten ö, med en vit strand och turkost, glittrande vatten! Hotellet ligger väldigt centralt om man kan tänka sig att ta en liten mysig båt över vattnet. Båten går var 10e minut och är gratis för hotellgäster. Mittemot hotellet ligger alla barer och restauranger utmed vattnet, från uteserveringarna ser ön och hotellet väldigt inbjudande ut!
All personal var väldigt trevlig och hjälpsam på ön, vi fick checka in direkt när vi kom på förmiddagen fastän check-in börjar från 15.00.
Efter vi hade checkat ut fick vi låna badhanddukar, hänga kvar på stranden och använda duschar.
Hotellet har wifi, men det är lite ostabilt ute på stranden.
Restaurangen på ön erbjuder frukost och lunch samt drycker av alla möjliga slag. Frukosten var ett litet minus(kostade 38 dollar för två personer och var väldigt simpel med ägg och bacon). Salladerna på lunchen var desto bättre.
Jag tycker hotellet är perfekt för par, både unga och gamla. Speciellt kan jag rekommendera hotellet till de som gillar fina vyer (palmer, vit strand och glittrande hav) och vill koppla av på semestern!
Hyrbil är ett tips på st Croix, men den får parkeras inne i stan. Mer