Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
29 personer tittar på det här hotellet
Expedia.com
434 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-15
Hotels.com
434 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-15
Destinia.com
458 US$
274 US$
View deal
SPARA 184 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-12
Booking.com410 US$
FindHotel290 US$
Prestigia.com458 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (4 106)
Filtrera omdömen
4 106 resultat
Medlemsbetyg
2 661
863
360
108
114
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 661
863
360
108
114
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
4 1024 106 av 4 106 omdömen
Omdömet skrevs 5 februari 2013
Google-översättning

Rumstips: tout les chambre son vue sur mer, alors ne payer pour le rien pour vue sur mer...
Datum för vistelsen: januari 2013
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2013
Google-översättning

Rumstips: J'ai changé du bloc Villas 5 qui était près des sorties de ventilations des restaurants, et donc bruyant (mais plus près des restaurants), pour le bloc Villas 4, beaucoup plus silencieux et plus près de la plage. Ils ont cependant TOUS une vue sur la mer, dans un angle plus direct par le bloc 5.
Datum för vistelsen: januari 2013
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2013
Restyp: Reste som ett par
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 januari 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2012
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen