Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bartenders!”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Sunscape Splash Montego Bay
Rankad som nummer 21 av 63 hotell i Montego Bay
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs april 28 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Rooms in Tower B are probably quieter at night, the band that plays under Tower A can be pretty loud ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Spors
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (6 757)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

4 0394 043 av 6 757 omdömen

Omdömet skrevs april 27 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: I heard the towers were remodeled but the East and West area's are very outdated.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
7  Tack Sandra M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MMSunset, Manager på Sunscape Splash Montego Bay, svarade på det här omdömetSvarade april 29 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 26 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack JIMJOANM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 26 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Beachfront Cabana rooms are worth the extra money if you want a quiet room and no elevators.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
6  Tack TPBFAMILY
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 25 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: stop in the main building
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack EnglandA
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MMSunset, Manager på Sunscape Splash Montego Bay, svarade på det här omdömetSvarade april 27 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Montego Bayhotell
0,2 km bort
Sunscape Cove Montego Bay
Sunscape Cove Montego Bay
Nr 13 av 63 i Montego Bay
1 377 omdömen
15,7 km bort
Hilton Rose Hall Resort & Spa
11,4 km bort
Holiday Inn Resort Montego Bay
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,6 km bort
Secrets St. James Montego Bay
4 km bort
SeaGarden Beach Resort
SeaGarden Beach Resort
Nr 24 av 63 i Montego Bay
599 omdömen
9 km bort
Hotel Riu Montego Bay
Hotel Riu Montego Bay
Nr 1 av 1 i Ironshore
6 330 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Sunscape Splash Montego Bay? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Sunscape Splash Montego Bay

Adress: Montego Bay, Jamaica
Telefonnummer:
Region: Karibien > Jamaica > Saint James Parish > Montego Bay
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Drycker att välja på Affärscenter med tillgång till internet Kasino och spel Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 17 av Spahotell i Montego Bay
Nr 17 av De populäraste resorthotellen i Montego Bay
Nr 18 av Lyxhotell i Montego Bay
Nr 19 av Strandhotell i Montego Bay
Prisklass: 1 733 kr - 3 450 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Sunscape Splash Montego Bay 4*
Antal rum: 306
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Sunscape Splash Montego Bay. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Sunset Beach Resort Jamaica
Sunset Beach Jamaica
Sunset Beach Montego Bay
Sunset Beach Resort Spa Montego Bay
Beach Resort Sunset
Sunset Beach Resort And Spa Jamaica
Sunset Beach Resort Montego Bay Jamaica
Sunset Beach Resort Spa Jamaica
Montego Bay Sunset Beach Resort

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt