Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Génial”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Gites de Camago

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
17 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
1 sovrum, 1 badrum, för 2
Saint Francois, Grande-Terre Island, Guadeloupe

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 17 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

vincent22 ...
Saint-Renan, Frankrike
Nivå 5 Skribent
60 omdömen
15 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 44 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 10 februari 2019 för en vistelse i februari 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: februari 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 14 2019
Merci à vous deux pour ce gentil commentaire. Ce fut un plaisir aussi pour moi de vous accueillir et de vous faire partager quelques adresses pour découvrir notre belle île. Kenavo à vous et rendez vous l'an prochain.
Cordialement
Eric
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
deuxerics
Merindol-les-Oliviers, Frankrike
Nivå 4 Skribent
26 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 19 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 24 december 2018 för en vistelse i december 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Travel815 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 27 november 2018 för en vistelse i november 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 1 2018
Merci à vous pour ce commentaire. Ce fut aussi pour nous un réel plaisir de vous accueillir. A très bientôt j'espère en Ardèche ou en gwada pour un autre voyage
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Wander763 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 10 juli 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
lapree m
1 omdöme
Omdömet skrevs 18 mars 2018 för en vistelse i mars 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 21 2018
Merci Mélanie et très heureux que vous ayez apprécié votre séjour. A la prochaine pour venir découvrir les autres richesses de notre île

Eric
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt