Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (8 666)
Filtrera omdömen
8 666 resultat
Medlemsbetyg
5 225
1 787
882
450
322
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
5 225
1 787
882
450
322
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 8 666 omdömen
Omdömet skrevs 18 mars 2018

Hög standard, fina rum och bra service av engelskkunnig personal ( inte städerskorna). flera restauranger att välja på men vi valde oftast bufférestaurangerna för då visste man vad man fick. Effektiv servicepersonal, vi fick bevaka så att de inte tog tallrikar o glas innan vi var färdiga. Flera pooler att välja på, härlig strand men ibland höga vågor o blåsigt. Mycket stort resortområde, vi bodde nära restauranger o strand vilket var bra. två servicebutiker med dyra priser, ca 8 dollar för chips/snacks. Gör en utflykt så ni får se mer än resorten.

Tips för att välja rum: Välj rum nära receptionsbyggnaden och stranden
  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack MagnusB810
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gelson Z, Director de Relaciones con Clientes på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 19 mars 2018
Google-översättning

Dear Magnus B,

Thank you very much for choosing our Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa as the ideal Caribbean destination to enjoy a dream vacation.

We greatly appreciate your opinion, it is an honor to know that your overall stay was up to your expectations, we will continue working hard without sparing any effort until reaching the entire satisfaction of all our guests as it is our main objective.

Regarding the cleanliness service, we apologize for this issue and you can be sure that your words will be addressed to our Housekeeping Management so that actions can be taken in this regard.

We look forward to welcoming you back very soon in this your home away from home in Punta Cana.

Best regards,

Gelson
Hospitality Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 februari 2018 från mobil enhet

En mycket trevlig vistelse med familjen. Sol, bad och mycket mat. Fräscht och trevligt för en barnfamilj med lite mindre barn. Det som stack ut var personalens vänlighet gentemot oss alla.
Sist men inte minst ett stort till Dolores Martinez på PR-avdelningen.

Bodde här: februari 2018, reste med familjen
Tack GrandHoteLund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sachenca N, Guest Relations Manager på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 23 februari 2018
Google-översättning

Dear GrandHoteLund,

On behalf of the Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa family, I would like to extend our thanks for having sent us your comments through TripAdvisor.

The warmth and kindness of our people is one of our most valuable assets. Always working with your heart and your best smile to provide all our guests memorable stays so we are very proud to have been the perfect place for your excellent experience.

We hope to have the honor of welcoming you again in the near future.

Kind regards,

Gelson
Hospitality Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 februari 2018 från mobil enhet

Härligt väder och fantastisk miljö.
Trevlig personal med bra service. Stor variation av mat vilket funkar perfekt för barnen.

Mycket aktiviteter så som tennis paddel och basket. Ett särskillt tack till Feliz för ett trevligt bemötande och bra service.

Bodde här: februari 2018, reste med familjen
Tack Björn R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sachenca N, Guest Relations Manager på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 23 februari 2018
Google-översättning

Dear Björn R,

Thank you very much for sharing a positive review regarding our Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, it pleased us greatly that it has been a memorable one. We are so glad that you have felt accommodated by the excellent performance done by our team.

We hope to have the opportunity to offer you our services again in the future.

Receive warm greetings from Paradise!


Gelson
Hospitality Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 februari 2018 från mobil enhet

Jätte vackert ställe o de bästa maten man kan få, både på All Carte och bufféerna, personalen e oxå de bästa man kan få, exempel Dolores, Ruth, Rosa, Yudid och Tony och dom hjälper oss med allt o lite till, rekommenderar verkligen detta ställe! ❤

Bodde här: februari 2018, reste som ett par
Tack Rainer S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sachenca N, Guest Relations Manager på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 9 februari 2018
Google-översättning

Dear Rainer S,

Many thanks by your preference in the selection of Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa for your recent vacation.

Besides our guests, our personnel is one of our most important assets that never cease in their efforts to go an extra mile in order to satisfy all our guests’ needs.

Hope to be your home for a next visit to Bavaro and Punta Cana.

Best regards,

Sachenca N.
Hospitality Service

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2017 från mobil enhet

Sol varmt blå himmel
Många matställen
Vin och öl i överflöd
Trevligt folk
Receptionen tillmötesgående
Rummen lite sisådär men efter uppgradering bra, trasig dusch gav rumsbyte! Lite spännande med plötsliga regn, stranden härlig, gymmet jättebra - de är stenhårda med 18 års gränsen vad gäller tillträde gym , spa och vissa barer!
4 dagar kvar i hettan!

Bodde här: december 2017, reste med familjen
1  Tack PiaN400
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sachenca N, Director de Relaciones con Clientes på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 5 januari 2018
Google-översättning

Dear Pia N

On behalf of the entire Team of The Grand Palladium Punta Cana, I would like to express my gratitude for having decided to express your comments to future visitors. We are really happy to know that you really enjoy your stay with us.

Concerning your observation about the room, we will take it into consideration very seriously and will forward it to our Chief Engineer in order to prevent this kind of situations from occurring again.

On the other hand, In Dominican Republic, the age of majority is from 18 years of age, and alcohol consumption in people under this age is punishable by law.

We hope to have the opportunity to offer you our services again in the future.

Sincerely,

Sachenca N.
Hospitality Coordinator

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen