Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa
Om du gillar det här hotellet är du kanske också intresserad av följande:
363 US$
324 US$
Bookit.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Paradisus Punta Cana Resort(Punta Cana)(Mycket prisvärt!)
340 US$
219 US$
Melia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Breathless Punta Cana Resort & Spa(Punta Cana)(Mycket prisvärt!)
371 US$
Bookit.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Grand Bahia Principe Bavaro(Punta Cana)(Mycket prisvärt!)
253 US$
BahiaPrincipe
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Paradisus Palma Real Golf & Spa Resort(Punta Cana)(Mycket prisvärt!)
392 US$
293 US$
Melia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
The Reserve at Paradisus Palma Real(Punta Cana)(Mycket prisvärt!)
433 US$
325 US$
Melia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Dreams Punta Cana Resort & Spa(Punta Cana)(Mycket prisvärt!)
285 US$
261 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Dreams Palm Beach Punta Cana(Punta Cana)(Mycket prisvärt!)
305 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
The Reserve at Paradisus Punta Cana(Punta Cana)(Mycket prisvärt!)
331 US$
248 US$
Melia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
771 US$
578 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (8 212)
Filtrera omdömen
8 212 resultat
Medlemsbetyg
4 940
1 705
837
428
302
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
4 940
1 705
837
428
302
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
813 av 8 212 omdömen
TripAdvisor-medlem
31
Omdömet skrevs april 13 2017 från mobil enhet

God mat! Mycket att välja på. Det bästa är att man kan gå på obegränsat med restauranger. På lunchen har vi ätit buffé med stor variation. Gillar restaurangerna med utomhusservering vid havet. På kvällen har vi hittills testat den indiska, brasilianska och mexikanska och de var helt okej. Det finns 8 olika restauranger att välja mellan så det är stor variation. Rummen inget extra men helt okej! Kan mycket väl tänk oss att återvända. Första veckan var vi Bayahibe Viwa wyndaham. Mindre, mer familjärt, vackert och mycket smakfullt. Men inte alls lika god mat. Så att kombinera dessa var toppen!
Familjen Silver

Bodde här: Mars 2017
1  Tack TripAdvisor-medlem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sachenca N, Director de Relaciones con Clientes på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade april 13 2017
Google-översättning

Dear Silver Familiy,

First of all, I would like to extend you our gratitude for having selected the faithfulness Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa as the place to spend your recent holidays. And also thank you for your sincere feedback about our services and facilities.

Thank you for letting future visitors about your awesome trip. Your home in Punta Cana awaits your next visit.

Best regards,

Sachenca N.
Hospitality Coordinator

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 4 2017 från mobil enhet

Min absolut bästa semester. Hotellet var otroligt bra och når upp till sina 5 stjärnor!
Animation teamet var jätte bra styrde upp bra aktiviteter. Dessa personer får ett extra plus i kanten (Carolina, margarita, Luis, poco pelo,odett Franklin. Addelyn

Bodde här: April 2017
1  Tack Rengin B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sachenca N, Director de Relaciones con Clientes på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade april 5 2017
Google-översättning

Dear Rengin B,

Thank you very much for taking some of your valuable time to review your stay at Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa. We really appreciate your so kind of feedback. In fact, we are so proud that our excellent services provided by our staff have surpassed all your expectations.

We appreciate you have shared your wonderful experience with future travelers regarding our destination.

We hope to have the opportunity to serve you again in a not very distant future.

Kind regards,

Sachenca N.
Hospitality Coordinator

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 23 2017 från mobil enhet

Vit strand, palmer med kokosnötter, härlig musik och goda drinkar. Härlig lugn semester, precis va vi behövde! ❤ rekommenderar varmt japanska restaurangen där man får sitta framför kocken medans han lagar maten, väldigt kul för hela familjen!

Bodde här: Mars 2017, reste som ett par
Tack sockerponny
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sachenca N, Director de Relaciones con Clientes på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade mars 24 2017
Google-översättning

Dear sockerponny,

Thank you very much for taking some of your valuable time to review your stay at The Grand Palladium Punta Cana on Tripadvisor. We really appreciate for your so kind feedback. We are very proud to know that the excellent service from our staff was, as usual, up to scratch based on your previous experiences with us. As you know Grand Palladium Punta Cana we are committed to providing the best service to our dear Guests.

We hope to have the honor to welcoming you soon.



Kindest regards from Punta Cana,

Yulissa M.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 13 2017

Fint strand. Bekväma sängar,bra service,god mat. Inga problem att få solstolar på stranden eller vid poolen. Jag kan verkligen rekommendera hotellet. Underbar vistelse. Utflykt till Saona Island med katamaran var helt fantastisk.

  • Bodde här: Februari 2017, reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Bozena H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sachenca N, Guest Relations Manager på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade mars 14 2017
Google-översättning

Dear Bozena H,

Many thanks by your preference in the selection Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa as your recent vacation destination on your first trip to our country. I also would like to extend our gratitude welcoming because you have taken some of your precious time to share your experience regarding this trip in our property through Tripadvisor advising future travelers about our excellent product.

We are glad to hear everything was so amazing as you have already described.

We hope to be your home for a next visit to Punta Cana.

Kindly regards,

Sachenca N.
Hospitality Coordinator

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 9 2017

Fin atmosfär med vacker strand men hotellet levde inte upp till sina 4 plus som Ving angivet. Slitet hotellrum och dålig renhållning vid poolen. Trots påpekande till personal ske ingen förändring.....

Tips för att välja rum: Välj inget rum nära lobbyn då det är hög musik på kvällarna
  • Bodde här: Februari 2017, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Ara B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sachenca N, Director de Relaciones con Clientes på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade mars 11 2017
Google-översättning

Dear Ara B,

On behalf of the entire Staff of Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, we thank you by your comments. We truly value your feedback since they helps us to improve our services and facilities.

Regarding pool area, it quite surprised us because we are ferquently praised by the cleanliness of our areas, however, we will determine a prompt supervision to this particular topic in order to prevent re-ocurrences.

Hope to see you back and you may experience a better vacation.

Cordially yours,

Sachenca N,
Hospitality Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen