Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Antiquado”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 12 sidor till!
Natura Park Beach - EcoResort & Spa
Rankad som nummer 79 av 112 hotell i Punta Cana
Omdömet skrevs september 30 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: no lo sé, pues pedí que me cambiaran de habitación pues el aire hacia mucho ruido y no querían dar o ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Agustin R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jordi2010, General Manager på Natura Park Beach - EcoResort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade oktober 15 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (4 361)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3 6833 687 av 4 361 omdömen

Omdömet skrevs september 30 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Caroline B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jordi2010, General Manager på Natura Park Beach - EcoResort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade oktober 25 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 29 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Jesus B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jordi2010, General Manager på Natura Park Beach - EcoResort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade oktober 15 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 26 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack picegulliver
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 25 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
8  Tack maribelinna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jordi2010, General Manager på Natura Park Beach - EcoResort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade oktober 15 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Punta Canahotell
0.6 km bort
Be Live Collection Punta Cana
14.4 km bort
Occidental Caribe
Occidental Caribe
Nr 60 av 112 i Punta Cana
9 360 omdömen
13.1 km bort
Grand Bahia Principe Turquesa
Visa priser
Visa priser
Visa priser
11.9 km bort
Hotel Riu Naiboa
Hotel Riu Naiboa
Nr 77 av 112 i Punta Cana
3 205 omdömen
8.7 km bort
Occidental Punta Cana
Occidental Punta Cana
Nr 18 av 27 i Bavaro
1 829 omdömen
11.5 km bort
Iberostar Dominicana Hotel
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Natura Park Beach - EcoResort & Spa? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Natura Park Beach - EcoResort & Spa

Adress: Cabeza de Toro | Laguna Bavaro, Punta Cana, Dominikanska Republiken
Region: Karibien > Dominikanska Republiken > La Altagracia Province > Punta Cana
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Ski-In/Ski-Out Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 68 av De populäraste resorthotellen i Punta Cana
Nr 72 av Spahotell i Punta Cana
Nr 72 av Strandhotell i Punta Cana
Prisklass: 939 kr - 2 646 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Natura Park Beach - EcoResort & Spa 3.5*
Antal rum: 510
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, Ebookers, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Natura Park Beach - EcoResort & Spa. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Natura Park Punta Cana
Natura Park Beach Eco Resort & Spa
Natura Park Beach Ecoresort Hotel
Blau Natura Park Punta Cana
Punta Cana Natura Park Resort
Natura Park Hotel

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt