Dream201402
London, Storbritannien

Honeymoon

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 16 dec. 2019
Vi har haft en fantastisk semester på blue bay. Stranden, servicen och personalen har varit kanon. Alla är hjälpsamma och trevliga. Vårt rum har städats fint varje dag och vi älskar the Towel service. Aktiviteterna på stranden har varit underhållande och Julio har gjort ett bra jobb med att hålla igång min man som lider av rastlöshet. Vi har blivit bortskämda med goda drinkar vid både poolen och stranden. Vi ger vistelsen 10/10.
Datum för vistelsen: december 2019
Resetyp: Reste som ett par
STEPHANIE152019, guest serviceBlueBay Villas Doradas, svarade på det här omdömet
Svarade 16 dec. 2019
kära kund

Tack så mycket för att du valde BlueBay Villas Doradas att tillbringa din semester.

Vi vill också tacka dig för att du delade din recension om din upplevelse under din vistelse på vårt hotell.

Vi hoppas alla att ha dig tillbaka i många år som möjligt.

Vänliga hälsningar.

Katherine Almonte
Gäst service
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • Skyscanner.com
5 722
1 833
16 av 9 038 omdömen
Omdömet skrevs 24 mars 2019 från mobil enhet

Allt gott till personalen, alla bemötte dig som gäst med ett hej och otroligt bra service. För att vara ett 4 stjärning hotell i Karibien kan vi säga att vi var riktigt besvikna, detta var som ett dåligt all-inclusive hotell i Europa där standarden är sisådär.. rummen var gamla o slitna. Fanns ingen bra förvaring av kläder för två vuxna under 14 dagar och plats för två öppnade resväskor fanns inte direkt heller.

Buffé restaurangens personal var trevliga och bemötte dig bra. Dock hände något sista veckan varje kväll under middagen. De bara forslade in folk utan att ha koll på hur mycket folk som fanns i restaurangen. De hann inte plocka bort disk ifrån bord och ibland kunde det ta över 20 minuter innan de ens såg dig som gäst och erbjöd dig dricka. Sedan fick man påfyllt bara en gång och sedan såg inte personalen dig mera. Vi såg flera gäster som lämnade tidigare eftersom de inte fick någon service.

Städningen var ingenting att klaga på heller. Tvärtom, städerskan gjorde fina figurer av handdukarna och lämnade blommor på rummet.

Den stora poolen vid baren är ingenting att rekommendera om du inte gillar hög musik, skrikande folk och cigarettrök. Folk rökte fritt i poolen och brydde sig inte om var de slängde fimparna, så det låg fimpar i poolen och flöt runt. Personalen brydde sig heller inte om att folk hällde sina drinkar i poolen för att de inte ville ha resten.

Den lugna poolen nere vid spat är något för dig som vill läsa en bok eller bara slappna av i solen. Där var det väldigt trevligt och rent.

Kvällsunderhållningarna var roliga om man gillar att folk skämmer ut sig. Dock var volymen väldigt hög om man valde att inte se på showen utan ville gå och sova. Musiken och allas skrik lät väldigt högt in till rummet varenda kväll mellan 21-23:30.

Vid utcheckning fungerade inte deras kortterminaler så alla kunder som skulle checka ut och hade en motsvarande tvugna att gå till köpcentret som låg ca 800 meter ifrån hotellet för att ta ut pengar. Hotell personalen försökte inte ens lösa problemet utan sa bara att enda sättet är att vi som kunder hämtar ut pengar.

Att hotellet heller inte har någon wi-fi är ganska tragiskt år 2019... man är på semester och ska egentligen koppla av. Men man vill också kunna ha möjlighet att ha kontakt med omvärlden av olika skäl, men när inget wi-fi inte ens finns som tillval är det dåligt...

Vi blev också magsjuka under semestern och informerade om detta. Ingen brydde sig egentligen om att vi blivit sjuka av hotellets mat eller dryck.. hörde runt med fler gäster och fler hade drabbats av samma..

Datum för vistelsen: mars 2019
Tack Jennifer L
FRANCISCOD3087, Guest Service på BlueBay Villas Doradas, svarade på det här omdömetSvarade 25 mars 2019

Kära kund

Tack så mycket för att komma till BlueBay Villas Doradas och dela din positiva upplevelse.

Det är mer än ett stort nöje för oss att läsa dina recensioner om din upplevelse under semestern. Vårt mål är att erbjuda service överträffar våra kunders förväntningar, men det skulle inte vara möjligt att få det utan våra bra medarbetare.

Vi hoppas alla att du kommer tillbaka för att besöka oss igen.

Tack igen för din bra recension.

Med vänliga hälsningar

Katherine Almonte
Guest service

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från Tripadvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2018 från mobil enhet

Ett hotell som ligger i ett hotellområde med vakter så man kan röra sig runt utan att bekymra sig. Stort hotell utan barn! Finns mycket blandade åldrar från 18 år och uppåt. Många aktiviteter om man vill delta i dessa.
På frukosten gjordes de färsk s. Smoothie där man pekade ut frukten man ville ha i. Dock var vissa inte så snabba. Bacon varannan morgon som stektes direkt ute i frukostlokalen. Fräsch mat vid alla måltider. Fanns alltid pasta där du själv plockade vad du vill ha i. Vid frukosten gjorde de omelett på det man själv plockade. Inget att klaga på där. Lång härlig sandstrand.
Köp gärna utflykter genom de som går på stranden. Billigare än via resebyråerna och mycket välarrangerade.

Datum för vistelsen: januari 2018
Restyp: Reste med vänner
3  Tack LPNeumann
FRANCISCO D, Public Relations Manager på BlueBay Villas Doradas, svarade på det här omdömetSvarade 7 juli 2018

Kära LPNeumann

Tack så mycket för att välja BlueBay Villas Doradas att spendera din semester.

Vi vill också tacka för att du delar din recension om din upplevelse under din vistelse på hotellet.

Vi hoppas alla att få tillbaka dig i många år som möjligt.

Vänliga hälsningar.

Francisco Diaz
Gäst Service Manager.

Omdömet skrevs 25 mars 2018 från mobil enhet

Ett trevligt hotell, med mysigt atmosfär. Ingen superlyxig stämning, alla drinkar kommer i plastmuggar till exempel. Man maten och drinkarna smakar mycket bra. Ett tips är ändå att boka in sig i någon av de restauranger som finns på området. De flesta rätterna där kostar inte extra, men de är är mycket finare än buffen i a la carte resturangen.

Datum för vistelsen: mars 2018
Tack jjjjjjjkkk
gerenteresidente2016, Gerente på BlueBay Villas Doradas, svarade på det här omdömetSvarade 27 mars 2018

Dear De Jen K:

Thank you for choosing to stay with us and for sharing your feedback.

Your comment is very much appreciated as it help us to improve the services we come to deliver.

We hope to welcome you back.

Kind regards,

Ines Pichardo
Resident Manager

Omdömet skrevs 14 mars 2018 från mobil enhet

Hit vill man gärna åka igen. Allt var toppen bra! Men mycket kvar att se. God mat och bra service. Omständigt att ta ut pengar. Och mycket papper som skulle skrivas på flygplatsen vid inresa. Samma sak hem,men då blev det inte sån stress.

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack bellafis

Dear Bellafis:

Thank you for choosing to stay at Blue Bay Villas Doradas hotel and for sharing your comment.

We are happy to hear you have enjoyed your holidays, and very much appreciate your comendation to the great service our staffs come to deliver.

We hope to welcome you back soon.

Kind regards,

Inés Pichardo
Resident Manager

Omdömet skrevs 25 januari 2018 från mobil enhet

Underbart "all inclusive" hotell med mat som varierades varje middag. Frukost och lunch för alla smaker och dessutom supergott! Trevlig personal. Nära till den långa beachen som inbjöd till härliga promenader.Roliga aktiviteter vid poolen för den som ville varje dag, lugnare vid beachen och Spa-poolen. Vi rekommenderar att du köper utflykter via säljaren på beachen, de var billigare än hotellets! Vi njöt i 2veckor!! 😀

Datum för vistelsen: januari 2018
Tack EwaS1071
FRANCISCO D, Public Relations Manager på BlueBay Villas Doradas, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2018

Dear Ewa

Thank you so mucho for coming to BlueBay Villas Doradas and sharing your positive experience.

It’s a great pleasure for us to read your positive review about us and highlight the great work of our Staff, we always work very hard in order to exceed our customers’ expectations however it would not be possible to get it without our good employees.

We hope that you back for many years.

Thank you again for your good review.

Best regards.

Francisco Díaz