Maria F
Kristianstad, Sweden

Bra

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 3 feb. 2020
Väldigt bra hotell om du lägger till premium paket, då får du tillgång till bättre wi-fi,bättre solstolar och en strand där det är betydligt mindre människor och med en bar med den bättre spriten. Du har även en bättre, lugnare bar på hotellet. Dessutom får du utnyttja sidorestaurangerna obegränsat. Tycker dock att bufferestaurangen hade bra klass.
Trevlig personal
2 605
49 av 8 126 omdömen
Omdömet skrevs 3 januari 2020

Riktigt trevligt hotell!!

Nära till staden och beläget i ett supertrevligt område. Hotellet är behjälpligt med transport till sevärdheter men även till restauranger i närheten.

Rummen är rena och underhållningen är faktiskt väldigt bra. Poolområdet är rent och personalen är måna om att hålla det rent. Vill man hänga på stranden så är det bara 50m bort och även där har du tillgång till bar och restaurang.

Enda nackdelen är hastigheten på Wi-Fi, annars har vi haft en magiskt semester.

Tack Alfons, Sexy Louis, Giovanni och Carlos!

1  Tack 740hadism
Omdömet skrevs 31 december 2019 från mobil enhet

Jag och min fru har rest till många platser i världen och besökt alla typer av hotell men detta är faktiskt ett av de som vi verkligen kan rekommendera. Vi har varit oroligt nöja med allt från service, städning och underhållning. Självklar så blir man trött på all all iinclusive mat men det har inte varit pga kvaliten.

Jag vill slå ett extra slag för underhållningen och de olika nöjes delarna som fans på hotellet med ett helt underbart team som skar dagligen för att vi gäster skulle ha en bra semester. Alfonso, Jovani & Sexi Louise gjorde allt för att vi skulle ha en rolig semester och de lyckades. Så står ni hemma i Sverige och ska välja hotell så kan vi som rest en del varmt rekommendera Grand Ventana.

Tack oliwerf2019
SocialMediaVH, Social Media Manager på Gran Ventana Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 2 januari 2020

Thank you for taking the time to share this review. It is wonderful to hear that you and your wife enjoyed your time at VH Gran Ventana Beach Resort. We appreciate your suggestion to other guests to maximize their time at the property!

It was a pleasure hosting you and we hope to welcome you back again soon.

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från Tripadvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2019

Vi reste med två barn 9 o 11 år. Hade bokat dubbelsängar via TUI, men möttes av två 135 cm sängar som 4 personer skulle trängas i 2 veckor.
Stenhårda sängar o kuddar. Otroligt lyhört på rummen, vi bodde i Beatabyggnaden o det var väldigt lugnt o skönt förutom lördag o söndag då beläggningen på hotellet blev mycket högre pga lokalbefolkning som besöker resorten för helgen. Det kändes som att familjen i rummet bredvid var inne i vårt rum av att döma av ljudvolymen.

Vi bodde i juniorsvit, detta pga att vårt första rum var otroligt slitet, med trasig elektrisitet i badrummet. Skillnaden på juniorsviten var endast golvytan, standarden var samma som i första rummet vi fick. Städningen av rummen var dock jättebra! Synd bara att handdukarna hämtas på morgonen o återlämnas inte förrän sen eftermiddag, så man kan inte duscha på dagen. Iså fall får man torka sig med poolhandduk.

Hotellområdet utomhus är jättefint o rent. Maten är helt okej o personal i restaurang, städ, trädgård o bar är trevliga.

Ljudvolym vid poolen på dagen o vid underhållningen på kvällen är otroligt hög.

2  Tack Sarabella_85

Thank you for taking the time to review us in Trip Advisor following your recent visit and we appreciate your feedback. Your valued comments and suggestions are important for us to improve our performance and ensure that all our guests leave having a great experience. We are sorry to hear that there are some expectations that we could not meet and truly regret such an occurrence.

We would be delighted to welcome you back to our beautiful island in the near future.

Omdömet skrevs 17 december 2019 från mobil enhet

Sådär medelklass hotell. Står 4- stjärnigt i beskrivningen, men håller absolut inte den standarden, mätt efter internationella mått. Personalen oftast jättebra. Var även jättebra service i bufferestaurangen de första dagarna, men sedan ingen service alls. Tog någon dag innan vi räknat ut att det var för att vi inte gav dricks vid varje måltid, riktigt dålig stil av personal. Vi brukar ge dricks de sista dagarna, men tyvärr så blev det ingen dricks alls, när man gör på detta sätt. Man kan inte tvinga fram att någon ger dricks, det får man när man förtjänat det och det är det gästen som avgör o ingen annan. Rummen riktigt dåliga, fuktigt och luktar rent av mögel om man kör acn. Städning sådär. Hämtade handdukarna på morgonen och man fick inga nya förrän tidigast runt 16.
Mycket bra med pool och strandhanddukar, som man kan byta flera gånger per dag. Underbar strand och trevlig och hjälpsam personal. Irriterande med alla strandförsäljare. De är även duktiga på att ta ut extraavgifter för mycket saker på hotellet. Mycket bra mat, men i buffen blir det mycket samma, så lite tjatigt efter 2 veckor. Underhållningen en katastrof, samma i princip varje kväll och outhärdlig ljudnivå, den måste man justera, var lomhörd när man varit där. Free wifi under all kritik, att man ens får kalla det det. Näst intill omöjligt att koppla upp sig. Fri påfyllning av vatten o läsk i kylskåpen var bra. Stora poolområdet högljutt o skränigt både dag och kväll. ALLT är högljutt på detta hotell.
Blir väl mycket minus och få plus på detta hotell.

Tack 988sussies
SocialMediaVH, Social Media Manager på Gran Ventana Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2019

Thank you very much for the time you spent to share your personal impressions of your stay at VH Gran Ventana Beach Resort.

We always welcome feedback, as it allows us to continually improve the experience we create for our guests. Again we thank you for this review of our hotel and we look forward to serving you again in the future.

Omdömet skrevs 2 april 2019

Stora hotellområde med all-inclusive är inte mysiga och personliga ,så är det... många gäster som vill ha service , handdukar, drinkar , plats i matsalen och ofta samtidigt ....med det i tanken så måste jag säga att personalen här gör ett fantastiskt jobb , vänliga , och serviceminded så mycket som dom hinner med! Som vanligt gäller- är du vänligt inställd och försöker dig på deras språk- så får du positivare upplevelser !!

Rumstips: Försök få rum som inte är runt poolområdet om du vill ha lugn o ro
Datum för vistelsen: mars 2019
  • Restyp: Reste med familjen