Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
BlueBay Villas Doradas Adults Only(Puerto Plata)(Mycket prisvärt!)
117 US$
BlueBay
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Be Live Collection Marien(Puerto Plata)(Mycket prisvärt!)
201 US$
160 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Cofresi Palm Beach & Spa Resort(Puerto Plata)(Mycket prisvärt!)
173 US$
163 US$
Bookit.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
Sunscape Puerto Plata Dominican Republic(Puerto Plata)(Mycket prisvärt!)
190 US$
133 US$
Bookit.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
VH Gran Ventana Beach Resort(Puerto Plata)(Mycket prisvärt!)
229 US$
222 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
319 US$
310 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Blue JackTar(Puerto Plata)(Mycket prisvärt!)
808 US$
154 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Tubagua Plantation Eco Lodge(Puerto Plata)(Mycket prisvärt!)
128 US$
59 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Aparta-Hotel Lomar(Puerto Plata)
37 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (3 663)
Filtrera omdömen
3 663 resultat
Medlemsbetyg
1 315
1 129
653
318
248
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 315
1 129
653
318
248
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 3 663 omdömen
Omdömet skrevs 29 mars 2018 från mobil enhet

Fantastisk personal och riktigt god mat ! En semester att rekommendera ! Bra all inklusive med goda drinkar och sköna människor ! Resturangen vid vattnet har otrolig utsikt och bra öppettider ! Personligheten hos de lokala människorna är wow if u go , black Panther Will find u :) and the evening show is awesome !

Roberto is Black Panthers friend and tahimo and jan Carlos and kelvin

Bodde här: mars 2018, reste med vänner
Tack Simon K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 31 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

Thank you very much for taking the time to tell us how much you enjoy your vacation. The entire staff is very appreciative when they received praises for their efforts in ensuring clients satisfaction.

We look forward to welcoming you again,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2018 från mobil enhet

Vi bokade två veckor på detta hotell, var lite tveksamma till en början då vi läst lite varierande omdömen innan. Vi blev dock positivt överraskade. Trevlig personal, Animation team var grymma!! Ordnade aktiviteter hela tiden, hade grym energi och var roliga. Stränderna är grymt vackra och maten är okej
Jag rekommenderar det starkt!!

Bodde här: mars 2018
Tack Malin K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones Públicas på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 31 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

It is very gratifying to receive acknowledgments from visitors like you that highlight the wonderful time they spent on their vacation at the Grand Paradise.

We look forward to welcoming you again,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 mars 2018 från mobil enhet

Restaurangen är fint belagd vid stranden. Serverar alltid bra buffé till frukost, lunch samt middag.

Vid poolen underhåller kiko’s team aktiviteter och tävlingar dagligen. Superkul!
Ett gäng med mycket energi, trevliga och glada som håller upp stämningen här!
På kvällen fortsätter dom med prisutdelning, shower och tävlingar.

Stort plus till Kelvin, Roberto, Yancarlo, Taino, Black panther. Ni gjorde vår resa mycket roligare!

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Jessica A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 27 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

We thank you very much for taking the time and express your satisfaction with the overall services of the hotel. The staff is always very appreciative when our guest recognizes their participation and efforts.

We look forward to welcoming you once again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 mars 2018 från mobil enhet

Ett underbart ställe! Väldigt bra service!
Rolig underhållning och tävlingar både på dagarna och kvällarna!

Bra bemötande av all personal.
Maten är väldigt bra och det finns mycket olika maträtter att välja på.

Mycket olika drycker att välja på i barerna.

The aninationteam är bra och roliga. Hittar på olika tävlingar varje dag. Svart panther Jennifer...jeison.

Skulle definitivt åka tillbaka hit.

Bodde här: mars 2018, reste med familjen
Tack Therese J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 16 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

Thank you very for your positive comments regarding the services of the hotel, we can assure you that our staff appreciate very much the praises and acknowledgement from our visitors of a job well done.

We be looking forward to welcoming you back once again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2018 från mobil enhet

Fint hotell, mest barnfamiljer o äldre. Rummen fungerade samma med maten, kunde varit lite mer variation i huvudrestaurangen. Underhållningsteamet var väldigt trevliga och roliga allihopa, speciellt black panther och kelvin och Roberto. Roliga lekar var dag och nästan alltid bra underhållning på kvällarna. Poolen var stor o fräsch samt deras två stränder. Nackdelen med att ligga på stranden var att det kom människor som skulle sälja saker konstant. I övrigt var mestadels personalen trevlig och bartendern gjorde goda drinkar.

Bodde här: mars 2018, reste med familjen
Tack AlisiaLaaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 10 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

We thank you very much for taking the time and express your satisfaction with the overall services of the hotel. The staff is always very appreciative when our guest recognizes their participation and efforts.

We look forward to welcoming you once again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen