Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (3 727)
Filtrera omdömen
3 727 resultat
Medlemsbetyg
1 356
1 143
662
318
248
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 356
1 143
662
318
248
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 3 727 omdömen
Omdömet skrevs 21 mars 2018 från mobil enhet

Restaurangen är fint belagd vid stranden. Serverar alltid bra buffé till frukost, lunch samt middag.

Vid poolen underhåller kiko’s team aktiviteter och tävlingar dagligen. Superkul!
Ett gäng med mycket energi, trevliga och glada som håller upp stämningen här!
På kvällen fortsätter dom med prisutdelning, shower och tävlingar.

Stort plus till Kelvin, Roberto, Yancarlo, Taino, Black panther. Ni gjorde vår resa mycket roligare!

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Jessica A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 27 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

We thank you very much for taking the time and express your satisfaction with the overall services of the hotel. The staff is always very appreciative when our guest recognizes their participation and efforts.

We look forward to welcoming you once again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 mars 2018 från mobil enhet

Ett underbart ställe! Väldigt bra service!
Rolig underhållning och tävlingar både på dagarna och kvällarna!

Bra bemötande av all personal.
Maten är väldigt bra och det finns mycket olika maträtter att välja på.

Mycket olika drycker att välja på i barerna.

The aninationteam är bra och roliga. Hittar på olika tävlingar varje dag. Svart panther Jennifer...jeison.

Skulle definitivt åka tillbaka hit.

Bodde här: mars 2018, reste med familjen
Tack Therese J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 16 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

Thank you very for your positive comments regarding the services of the hotel, we can assure you that our staff appreciate very much the praises and acknowledgement from our visitors of a job well done.

We be looking forward to welcoming you back once again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2018 från mobil enhet

Fint hotell, mest barnfamiljer o äldre. Rummen fungerade samma med maten, kunde varit lite mer variation i huvudrestaurangen. Underhållningsteamet var väldigt trevliga och roliga allihopa, speciellt black panther och kelvin och Roberto. Roliga lekar var dag och nästan alltid bra underhållning på kvällarna. Poolen var stor o fräsch samt deras två stränder. Nackdelen med att ligga på stranden var att det kom människor som skulle sälja saker konstant. I övrigt var mestadels personalen trevlig och bartendern gjorde goda drinkar.

Bodde här: mars 2018, reste med familjen
Tack AlisiaLaaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 10 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

We thank you very much for taking the time and express your satisfaction with the overall services of the hotel. The staff is always very appreciative when our guest recognizes their participation and efforts.

We look forward to welcoming you once again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2018 från mobil enhet

Bra hotell med trevliga och roliga underhållningar varje dag! Maten var helt okej likaså rummen. Underhållningsteamet var alltid på bra humör och bjöd alltid på sig själva speciellt ”the black panter”, Kelvin, Roberto och Taino. Stranden var bra med varmt havsvatten där det fanns två stränder att välja mellan. Alla bartenderns var trevliga och gjorde goda drinkar. Poolen var avsvalkande och fin.

Bodde här: mars 2018, reste med familjen
Tack nellysvahn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 10 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for praising our beach front location, the quality and variety of the food, and the overall services our staff provided you during your stay with us, extremely gratifying knowing that the vast majority of our visitors are satisfied with our services.

We'll be looking forward to welcoming you once again,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2018 från mobil enhet

Har en underbar semester här, personalen är hur bra som helst dem tar verkligen hand om oss på alla sätt, ser till så man verkligen har riktigt kul, har haft små problem med rummet med kackerlackor men det fixade dom på en gång vi sa till.
Maten är utmärkt.

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Cedrik S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

Thank you very for your positive comments regarding the services of the hotel, we can assure you that our staff appreciate very much the praises and acknowledgement from our visitors of a job well done.

We be looking forward to welcoming you back once again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen