Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (3 760)
Filtrera omdömen
3 760 resultat
Medlemsbetyg
1 383
1 145
663
318
251
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 383
1 145
663
318
251
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1015 av 3 760 omdömen
Omdömet skrevs 4 mars 2018 från mobil enhet

Ett mysigt hotell med härliga shower och bra Animation-team. Nära till strand och maten är grym! Black Panther och Roberto, Juan Carlos, Kelvin and Jason var otroligt trevliga! Rummen kan behöva uppgraderas men funkar fint! Wifi sög.

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack NiclasH185
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

Thank you very much for taking the time to tell us how much you enjoy your vacation. The entire staff is very appreciative when they received praises for their efforts in ensuring clients satisfaction.

We look forward to welcoming you again,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2018 från mobil enhet

Bra all-inclusive hotell till bra pris. Fint rum, bra städning, god varierad buffemat och 2 ala carte restauranger att välja mellan 3 ggr per vecka. Fantastiska stränder för bad och promenader. Gångavstånd till shoppingmall där även barer med fri wi-fi fanns att tillgå. Hotellet erbjöd dyr wi-fi i allmänna utrymmen 380 SEK per vecka och apparat.

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Godis10
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 1 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

Thank you very for your positive comments regarding the services of the hotel, we can assure you that our staff appreciate very much the praises and acknowledgement from our visitors of a job well done.

We be looking forward to welcoming you once again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 februari 2018

Tack grand paradise för två trevliga veckor, Personalen var helt underbara ,Fast buffé personalen var stressade så var dom alltid glada och trevliga .Maten super god. Rummet var alltid fint städat. Man får inte glömma bort trädgårds personalen som gör det fint rent och snyggt. För att det är tre stjärnigt hotell så var det mycke bra TACK. Till er alla på Grand paradise hotell

Datum för vistelsen: januari 2018
Restyp: Reste som ett par
1  Tack sol-gun p
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 23 februari 2018
Google-översättning

Thank you very much for taking the time to tell us how much you enjoy your vacation. The entire staff is very appreciative when they received praises for their efforts in ensuring clients satisfaction.

We look forward to welcoming you again,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 februari 2018 från mobil enhet

Över lag ett mycket bra hotell. Väldigt trevlig personal. Maten fantastiskt god, väldigt varierande varje dag. Litet minus va att första rummet va fullt med mögel, byte av rum gick på 10 minuter. Stranden var magisk.

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack nenne68
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Guest Relations Manager på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 10 februari 2018
Google-översättning

It is very gratifying to receive acknowledgments from visitors like you that highlight the wonderful time they spent on their vacation at the Grand Paradise.

We look forward to welcoming you again,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 januari 2018

Ett fint hotell som ligger precis på stranden rent och fint,lite tråkigt va att minibaren som skulle finnas på rummet visade sig vara en ishink !!!

Trevlig personal som alltid hade ett leende på läpparna

Åker nog inte hit igen gillar själva lite mindre hotell men det är ju vi
Maten va hyfsad inte mer trodde nog att det skulle vara mer seefood att välja på
Två st alacarte där maten va lite bättre men ville man ha från betalsidan så va det riktigt dyrt ca 200:- för en entrecote

Datum för vistelsen: januari 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack micke-11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes på Grand Paradise Playa Dorada, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2018
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for praising our beach front location and the overall services our staff provided you during your stay with us, extremely gratifying knowing that the vast majority of our visitors are satisfied with our services.

We'll be looking forward to welcoming you once again,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen