Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Okej sevärdhet”
Omdöme om Fort San Felipe

Fort San Felipe
Boka i förväg
Mer information
64,00 US$*
och över
Puerto Plata City Tour
Rankad som nr 11 av 34 saker att göra i Puerto Plata
Information om sevärdheten
Omdömet skrevs 6 april 2017

Ett av få sevärdheter inne i Puerto Plata. Inget spektakulärt men ett välbevarat fort. Guidning via hörlurar ingår i priset.

Datum för upplevelsen: februari 2017
Tack KaPeBe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 112)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

37 av 1 112 omdömen

Omdömet skrevs 5 februari 2017

Tog en rundtur där fortet ingick. Inget märkvärdigt, har varit på bättre fort eller slott. Inget ställe jag skulle besöka igen om jag reste tillbaka.

Datum för upplevelsen: januari 2017
Tack MrBoggen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2017

Inte så mycket att se. Tror de anordna resa dit via arrangören för 30 dollar. Jag betalade en mopedist 5 dollar utanför hotellet att ta mig dig och sedan hem.

Datum för upplevelsen: mars 2016
Tack TobbeShoot
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2016

Vi tog en guidad tur runt inne på fortet, halvtaskig ljudnivå på bandet och man missade mycket av vad som sades.
Däremot är det alltid intressant med historia och man fick gå omkring inne på fortet och titta på olika saker.
Området runt fortet var minst lika fint, så passa på att ta en tur ned mot havet också.

Datum för upplevelsen: mars 2016
Tack Bystrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 25 juni 2016

Bra utflyktsmål men inte mycket mer om man vid något tillfälle besökt Sveriges olika fästningar. Det är inte stort men med en fängslande historia om man är uppmärksam.

Datum för upplevelsen: mars 2016
Tack jimmieblomster
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Fort San Felipe tittade också på

Puerto Plata, Puerto Plata Province
Puerto Plata, Puerto Plata Province
 
Puerto Plata, Puerto Plata Province
Puerto Plata, Puerto Plata Province
 

Besökt Fort San Felipe? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt