Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa maten i Havanna.”
Omdöme om Habana 61

Habana 61
Rankad som nr 2 av 873 Restauranger i Havanna
Certificate of Excellence
Prisklass: 2 US$ - 15 US$
Kök: Kubanskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Hittade denna pärla på tripadvisor och glada är vi för det. Bästa maten i Havanna om du vill äta genuin kubansk mat. Lite svårt att hitta hit men väl värt att leta. Rekommenderar varmt denna restaurang vid besök i huvudstaden.

Tack Daniel B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
habana61restaurante, Dpto de Atención al Cliente på Habana 61, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018

Daniel ... vad ett nöje att veta att han älskade vår mat ... tack för att du besöker oss och vi hoppas snart återvända !! iii

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 793)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 793 omdömen

Omdömet skrevs 12 mars 2018 från mobil enhet

Viktigt att du bokar plats! Väldigt trångt mellan borden! Annars väldigt proffsig service och mycket vällagad och god mat!
Svarta bönerna som serverades till maten var extra goda. Rekommenderas varmt!

Tack Atosa J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
habana61restaurante, Dpto de Atención al Cliente på Habana 61, svarade på det här omdömetSvarade 13 mars 2018

Tack för din åsikt ... platsen är mycket upptagen ... vi rekommenderar att boka genom telefon 78016433 för att garantera ett utrymme ... vi hoppas att besöka oss igen !! iii

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2018 från mobil enhet

En modern och välbesökt restaurang i en fin lokal mitt i gamla stan. Bra viner och fin service, men seafood tallriken var lite smaklös.

Tack Cesar G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
habana61restaurante, Dpto de Atención al Cliente på Habana 61, svarade på det här omdömetSvarade 21 februari 2018
Google-översättning

Cesar, agradecemos su comentario y esperamos nos visiten nuevamente...

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 december 2017

Detta är ett av de få ställena i Havanna där du får bra mat i europeisk stil.
Personalen är trevliga och tillmötesgående, drinkarna utmärkta och maten god. därtill har de lyckats bra med inredningen. Vad mer kan man begära. Vi rekommenderar definitivt ett besök på Habana 61. Men beställ bord i förväg annars är risken stor att det är fullt.

Tack Peter S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
habana61restaurante, Dpto de Atención al Cliente på Habana 61, svarade på det här omdömetSvarade 7 december 2017
Google-översättning

Gracias Peter...nos satisface haya disfrutado su estancia en Habana 61...En nuestro restaurante ofrecemos platos internacionales y cubanos, le ponemos mucha dedicación y esmero al hacer nuestra comida y servirla, realmente lo disfrutamos. Nos encanta que se lleven un buen recuerdo del sabor de nuestra cocina y nuestra gente....Gracias por todo y esperamos volverlos a ver!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 april 2017 från mobil enhet

Den bästa restaurangen vi besökte under våra två veckor på Kuba.
Maten smakade utmärkt och personalen trevlig. Allt var mycket prisvärt.
Glöm inte att boka bord.

Tack Mats S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Katia P, Dpto Atención al Cliente på Habana 61, svarade på det här omdömetSvarade 20 april 2017
Google-översättning

Gracias por visitarnos y compartir tu experiencia con nosotros. Ojalá puedas regresar pronto!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Habana 61 tittade också på

Havanna, Ciudad de la Habana Province
Havanna, Ciudad de la Habana Province
 
Havanna, Ciudad de la Habana Province
Havanna, Ciudad de la Habana Province
 
Havanna, Ciudad de la Habana Province
Havanna, Ciudad de la Habana Province
 

Besökt Habana 61? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt