Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
IBEROSTAR Parque Central
Hotell i närheten
385 US$
237 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
185 US$
Fourpoints.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Melia Cohiba(Havanna)
220 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Restaurang
Melia Habana(Havanna)
270 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
659 US$
521 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
420 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Restaurang
175 US$
149 US$
galahotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
73 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Frukost ingår
  • Restaurang
239 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Restaurang
  • Bar/lounge
68 US$
Booking.com
Se erbjudande
Omdömen (7 377)
Filtrera omdömen
7 377 resultat
Medlemsbetyg
4 199
2 438
503
131
106
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
4 199
2 438
503
131
106
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
49 av 7 377 omdömen
Omdömet skrevs februari 15 2017

Trevligt hotell mitt i smeten nära Hemmingvays La Floridita , även nära till Sloppy Joes Bar och gångavstånd till hamnen genom gamla stan.
Utanför hotellet stod det alltid en massa amerkanska 50-tals bilar som kördes taxi med.

  • Bodde här: Januari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Lennart S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 3 2016 från mobil enhet

Vi bodde här i sju nätter och är mycket nöjda med vistelsen. Stora fina rum med välfungerande AC och hotellet har ett fantastiskt läge nära gamla stan. Frukostbuffén var väldigt bra och erbjöd det mesta som kan önskas. Lobbyn var fin och det var trevligt att sitta där efter dagens aktiviteter och ta en drink och lyssna på levande musik. Concierge servicen höll högsta tänkbara klass, med trevlig personal som talade bra engelska och gav bra hjälp och goda råd. Takterrassen hade en magnifik utsikt över Capitolium och bra restaurang och fin pool, dock med väl få solstolar. Det som drar ner omdömet något, är receptionen där personalen inte var så serviceinriktad, delvis pga bristande engelskakunskaper. Även växlingskontoret i hotellet kunde varit bättre, det var ofta stängt, även om öppettiderna var tydligt angivna, och det var ganska snorkig personal och dåliga växlingskurser som erbjöds. I slutet av vistelsen var det en del problem med hissarna som inte gick som de skulle, men det får man kanske räkna med på Kuba. Se även upp med "säljarna" på gatan utanför och tråkigt nog även några av hotellets egna vakter utanför entrén som försökte lura oss att gå på dåliga restauranger, och ville erbjuda cigarrer på svarta marknaden och prostituerade även till vår sjuttonåriga son. Det var inte alls trevligt och det borde hotellet stävja åtminstone vad gäller de egna vakterna.

Christer, Lidingö

Bodde här: Juli 2016, reste med familjen
Tack Christer N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Parquecentral, Manager på IBEROSTAR Parque Central, svarade på det här omdömetSvarade september 11 2016
Google-översättning

Dear guest,

It is great to read that you overall enjoyed your experience in Havana with us at IBEROSTAR Parque Central. We thank you for taking the time in sharing your experience with us specially for mentioning such important issues occurring at our front steps. All members of our staff know that soliciting is prohibited specially when offering outside services to any guests. Security is placed on the front entrance in order to avoid such things happening from outsiders and specially form staff members. Such actions are taking seriously and could imply removal form their work area and in some cases prison time for illegal activities.
Thank you for letting us know, we will immediately take action to prevent this form happening again.

We look forward to your return.

kindest regards,
Online Reputation Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 21 2016

Vi bodde i den gamla delen och hade ett stort och trevligt rum med utsikt mot innergården. Lobbyn var helt fantastisk och servicen utmärkt. Städningen var jättebra och rummet och den stora badrummet var jättefräscht. Vi hade bara bokat frukost och den var väldigt bra. Poolen på taket utnyttjade vi flera gånger.

Bodde här: December 2015
Tack S_OS_12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Parquecentral, Guest Relations Manager på IBEROSTAR Parque Central, svarade på det här omdömetSvarade juli 15 2016
Google-översättning

Dear Guests,

Thanks a lot for all your comments on this site, we hope to have you back in our facilities very soon.

Once again, thanks a lot for your comments.

Hospitable regards,

ORM
IBEROSTAR Parque Central Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 8 2015

Vi fick ett rum mot innergården i den gamla delen av hotellet. Det var ett stort och trevligt rum. Badrummet var fräscht. Vi gillade allt med hotellet, servicen var mycket bra (möjligtvis kan frukostpersonalen bli lite mer uppmärksamma på kaffeserveringen). Hotellets takpool var skönt avsvalkande efter långa promenader i Havanna. Hotellets ligger väldigt centralt, nära till alla sevärdheter och promenadstråk. Frukostbuffén var gigantisk och god. Jag rekommenderar hotellet varmt! Om jag kommer tillbaka till Havanna kan jag tänka mig att bo här igen.

  • Bodde här: Januari 2015, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack ka2ze
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Parquecentral, Manager på IBEROSTAR Parque Central, svarade på det här omdömetSvarade februari 9 2015

Kära Gäst,

Vi är glada att läsa kommentarer som ditt, där som en belöning för våra ansträngningar i att ge en hög servicenivå.

Vi hoppas få dem igen i framtiden.

Hälsningar
Paulina Chahin
Online Reputation Chef
IBEROSTAR Parque Central

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 11 2015

Bodde tre nätter på Parque central i Havana i december 2015. Hotellet har ett perfekt läge precis vid gränsen till Gamla stan och det är nära till många sevärdheter.
Rummet var rymligt och fräscht. Utsikten från poolen och terrassen på taket var magnifik. Frukost var bra. Sista kvällen åt vi grillad hummer i utomhusrestaurangen uppe på taket. Det smakade bra, men resulterade i magsjuka tyvärr. Vi åt på betydligt enklare restauranger under våra två veckor i Kuba men det var bara där vi blev magsjuka. Bortsett från det är vi mycket nöjda med hotellet.

Tips för att välja rum: Den gamla delen har finare lobby och större rum.
  • Bodde här: December 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
1  Tack GabriellaSweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Parquecentral, Manager på IBEROSTAR Parque Central, svarade på det här omdömetSvarade januari 19 2015

Kära gäst,

Vi vill tacka er för era positiva kommentarer, och visa att du har haft en mycket bra vistelse i IBEROSTAR Parque Central,

Vi hoppas att det hjälper dig snart.

Vänliga hälsningar
Paulina Chahin
Online Reputation Chef
IBEROSTAR Parque Central

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen