Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
emmaakesson
Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell i en magisk miljö

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 12 apr. 2022från mobil enhet
Helt otroligt bra hotell. Från första sekund vi kom
In var servicen på topp! Jättefina rum med IPad där man bokar sin solstol. Frukosten över det vanliga, fantastiskt gott och miljön på stranden är
Magisk. Testade även gymmet som var väldigt trevligt.
Datum för vistelsen: april 2022
Tips för att välja rum: Boka detta hotell! Ta med frukost den är utöver det vanliga
Resetyp: Reste som ett par
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ewald Biemans, OwnerBucuti & Tara Beach Resort Aruba, svarade på det här omdömet
Svarade 14 apr. 2022
Fantastiskt review - we truly appreciate it!
In Reading the Translation, we get to know that you loved everything from the moment you arrived until your departure.
We thank you and hope to serve you again,
Masha Danki,
Ewald Biemans

Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
6 517 kr
Helt återbetalningsbar
  • Hilton
  • Algotels
  • Expedia.com
    6 517 kr
3.4 km från Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
9 896 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
Bli belönad med One Key
  • Tripadvisor
    9 896 kr
  • travelup.com
  • Prestigia.com
4.8 km från Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Kostnadsfri parkering
Precis vid stranden
10 946 kr
  • Algotels
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    10 946 kr
3.7 km från Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Pool
Precis vid stranden
Go to your Happy Price
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    3 601 kr
  • Expedia.com
    4 208 kr
1.6 km från Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    2 244 kr
  • travelup.com
1.4 km från Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Kostnadsfri parkering
Pool
Spara med Hilton Honors-förmåner
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    5 534 kr
  • Priceline
2.4 km från Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Expedia.com
    3 934 kr
  • Algotels
  • Booking.com
4.4 km från Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Algotels
  • Expedia.com
    3 185 kr
  • Booking.com
3.7 km från Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    5 948 kr
  • Official Hotel Site
5.1 km från Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    2 663 kr
  • Priceline
3.0 km från Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Visa fler hotell i Palm/Eagle Beach
Omdömen (9 525)
Filtrera omdömen
9 525 resultat
Medlemsbetyg
8 646
635
156
55
33
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
8 646
635
156
55
33
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 9 525 omdömen
Omdömet skrevs 5 oktober 2019 från mobil enhet

Fantastiska Bucuti levererar åter. Proffsigt men ändå personligt bemötande. Hög standard på rum och andra faciliteter. Bedövande vacker strand med gott om syre och spektakulära solnedgångar. Lugnt, civiliserat och avslappnat. 18-årsgräns och inga badkläder i bar eller restaurang. Perfekt för oss gamla surkart!

Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Haavik
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ewaldbiemans, Owner på Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, svarade på det här omdömetSvarade 6 oktober 2019
Google-översättning

Greetings Haavik,
From the Translation, we glean that you are a repeat visitor to our resort. It pleases us to know that you had a wonderful time, once again. We hope to serve you again and say Masha​ Danki,
Ewald Biemans

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2018

Lugnt och stilla, en lisa för själen.Här kopplar man av! Fantastisk personal, serviceminded, glada, humoristiska och de trivs precis som vi gäster gör. Rummen är fräscha, rena och rymliga, hög komfort. På frukosten finns allt man kan önska och precis som lunch o middag är maten mycket bra, den bästa restaurangen på ön. Stranden är ren och vit, också bästa läge. Hotellet är miljömedvetet och plast används inte . Rekommenderas på det varmaste. Vi har varit här i 5 år och vi kommer tillbaka.

Datum för vistelsen: november 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack ollepeh
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ewaldbiemans, Owner på Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, svarade på det här omdömetSvarade 5 december 2018
Google-översättning

Greeting Ollepeh,
Thank you for your excellent​ review. You make us so proud by complimenting us and for returning for five years in a row to our resort all the way from Sweden.
We all look forward to your next visit.
Masha Danki,
Ewald Biemans

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 december 2018

Vårt favorithotell beläget på den finaste delen av stranden. Lugnt och stilla, långt mellan solstolar och plats för alla. Personalen är fantastiska, familjära, glada, hög servicenivå och alltid så hjälpsamma. Rent och snyggt, såväl på rum, gym, bar, pool, strand och restaurang. Restaurangen är mycket bra, vi tycker att man äter den godaste maten här. Ingen annan restaurang är i närheten av kvalitet, service och trivsel.
Här bjuds våta handdukar, fruktspett, rent och gott vatten, healthy hour och happy hour.
Vi har varit här i 5 år och kommer tillbaka igen.

Rumstips: Alla rum är bra, men bäst är med havsutsikt.
Datum för vistelsen: november 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack ullapehrsson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ewaldbiemans, Owner på Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, svarade på det här omdömetSvarade 2 december 2018
Google-översättning

Thank you UllaPehrsson,
We appreciate your compliments and look forward to your 6th visit next year. We are so happy to read that you enjoyed yet another visit with us.
Masha Danki, Te Aworo
Ewald Biemans

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2018 från mobil enhet

Vill man bo på ett lyxhotell och inte behöva lyfta ett finger är detta rätt ställe. Man bor PÅ stranden, vit sand, klarblått vatten, god mat och exellent servcie. Taxi är inte dyrt och man blir aldrig ”lurad” på pengar, det är bara locals som får köra taxi. Buss är också lätt att ta sig runt med. Shoppingen är helt ok, finns många fina aloe-produkter och de finns att köpa på de flesta ställen. Åk hit!!!

Datum för vistelsen: oktober 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Cruiser55218152824
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ewaldbiemans, Owner på Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, svarade på det här omdömetSvarade 31 oktober 2018
Google-översättning

Greetings Cruiser,
We are glad you to read that you had a superb stay at our place and that you feel safe and taken care of when visiting Aruba
We do hope to be serving you again sometime,
Ewald Biemans​

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2017 från mobil enhet

Fantastisk upplevelse och superb service. Alla var vänliga och det gjorde mycket av resan.

Faciliteterna var väldigt fräscha och stranden var ren och väldigt lugn.

Ett stort plus var att det inte är all inclusive och heller inga barn är tillåtna. Vi njöt varje dag!

Åk dit och njut.

Rekommenderas varmt!

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack A_O_Traveler
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ewaldbiemans, Owner på Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, svarade på det här omdömetSvarade 15 augusti 2017
Google-översättning

Thank you, Masha Danki, Mil gracias, Dankeschoen!
Unfortunately google translate does not reveal the language your review was written in. I suspect either Norwegian or Swedish but in all cases we really appreciate your Wonderfull comments and hope to serve you again sometime.
Te Aworo!
ewald biemans

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen