Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 509)
Filtrera omdömen
1 509 resultat
Medlemsbetyg
1 291
189
17
9
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 291
189
17
9
3
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1 1921 197 av 1 509 omdömen
Omdömet skrevs 10 januari 2013
Google-översättning

  • Bodde här: januari 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KimberlyRooijakkers, Manager på Boardwalk Hotel Aruba, svarade på det här omdömetSvarade 24 februari 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2013
Google-översättning

  • Bodde här: december 2012
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 december 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Casita #4 was a single casita,very private and a lovely patio area. casita #1-3 were all connected,and would be great if you had a group stay .(from what i could see all the rooms had good points!) take a peek at their website for map of resort and room locations.
  • Bodde här: december 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KimberlyRooijakkers, Manager på Boardwalk Hotel Aruba, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2012
Google-översättning

  • Bodde här: oktober 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheBoardwalkAruba, Front Office Manager på Boardwalk Hotel Aruba, svarade på det här omdömetSvarade 30 november 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 november 2012
Google-översättning

  • Bodde här: oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheBoardwalkAruba, Owner på Boardwalk Hotel Aruba, svarade på det här omdömetSvarade 30 november 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen