Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Romantisk ”

Passions on the Beach
Boka med OpenTable
Passions on the Beach har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 15 av 193 Restauranger i Palm/Eagle Beach
Certificate of Excellence
Prisklass: 19 US$ - 46 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Särskilda tillfällen, Lokal mat, Romantiska möten
Middagsalternativ: Frukost, Middag, Lunch, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 14 december 2017 från mobil enhet

En romantisk restaurang direkt på stranden. Väldigt god mat och många alternativ på både fisk, fågel o kött även vegetariskt. Väldigt bra service och trevlig personal.

Tack jonas g
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AMBRManager, Manager på Passions on the Beach, svarade på det här omdömetSvarade 18 december 2017
Google-översättning

Dear Jonas,
Thank you for taking the time to review us! We are glad to hear that you liked the experience of dining on the beach. It means a lot to see that our staff was friendly and accommodating to your needs.
We hope to serve you again in the future and thank you again for reviewing us!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (4 377)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 4 378 omdömen

Omdömet skrevs 11 november 2017 från mobil enhet

Ett besök på denna underbara restaurang är ett måste om ni besöker Aruba. Underbart att se solnedgången och äta suveränt god mat och dryck.

Tack Gutta1950
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AMBRManager, Manager på Passions on the Beach, svarade på det här omdömetSvarade 13 november 2017

Dear Gutta1950,

Tack för att du tog dig tid att granska oss! Vi gör vårt yttersta för att ge minnesvärd upplevelse på våra restauranger och vi är glada att höra att du gillade vårt kök.
Vi hoppas att få tillbaka dig snart!

AMBR Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juni 2017

Man tar av sig skorna när man "kliver" in i restaurangen..dvs man är på stranden o har sanden mellan tårna..fina vita dukar o underbar solnedgång med god mat..vad kan man önska sig mer..inget..man måste boka dagen innan om man vill ha bord..vi var med om en otroligt upplevelse under restaurangbesöket nämligen det kläcktes två sköldpaddababysar som vi kunde filma o de kravlade sig direkt mot havet...

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Kristiina A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AMBRManager, Manager på Passions on the Beach, svarade på det här omdömetSvarade 23 juni 2017
Google-översättning

Dear Kristiina,
Thank you for taking the time to review us! We are glad to hear that you had a great experience.
We hope to serve you again in the future and thank you for the review!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 april 2017 från mobil enhet

Vi var där två kvällar under våra 10 dagar på Aruba. Otroligt mysig restaurang med vita dukar på borden som står direkt på stranden. När det blir mörkt tänds facklor. Så stämningsfullt. Väldigt god mat och trevlig personal.

Tack Jenny N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AMBRManager, Manager på Passions on the Beach, svarade på det här omdömetSvarade 7 april 2017
Google-översättning

Dear Jenny,
Thank you for reviewing us! We appreciate the kind words. It is great to see that you enjoyed the sunset and the atmosphere and we hope to serve you again in the future!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2017 från mobil enhet

Romantisk solnedgång, fantastisk god mat samtidigt som man är barfota i sanden. Det var andra gången vi var här och vi kommer garanterat att återkomma nästa gång vi kommer till Aruba. Efterrätten var effektfull med fyrverkeri.

Tack lena j
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AMBRManager, Manager på Passions on the Beach, svarade på det här omdömetSvarade 22 mars 2017
Google-översättning

Dear Lena,
Thank you for taking that time to review us! We are glad to see that you had a fantastic evening on the beach. It means a lot that you return for a second dinner.
Thank you for the kind words and we hope to welcome back for a third meal!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Passions on the Beach tittade också på

 
Palm/Eagle Beach, Aruba
 

Besökt Passions on the Beach? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt