Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Omdöme om Red Parrot

Red Parrot
Rankad som nr 242 av 547 Restauranger i Aruba
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Lite omväxling ist för buffén på hotellet så bokade vi här.
En jättegod Hummer soppa och fantastiskt god och mör köttbit, men tillbehören gillade jag inte. Hade hellre tagit en fräsch sallad än kokta grönsaker.

Datum för besöket: februari 2020
Tack marithaq
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (20)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 20 omdömen

Omdömet skrevs 15 november 2019

Vänlig och snabb service till bordet, man kan välja att äta ute eller inne (rekommenderar att man sitter ute) med fin utsikt mot stranden.
God mat och denna restaurang ingår i all inclusive om man bor på Tamarijn eller Divi All Inclusive på Aruba. Det är bords bokning!!! De förväntar sig dricks då man lämnar bordet.

Datum för besöket: november 2019
Tack agneseriksson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2020 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för besöket: oktober 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 mars 2020
Google-översättning

Datum för besöket: mars 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 mars 2020
Google-översättning

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Red Parrot tittade också på

 
Palm/Eagle Beach, Aruba
 

Besökt Red Parrot? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt