Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Lyxig penthouse lägenhet”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
10 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 3
Gilsland, Brampton, Cumbria, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 10 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

barbroeng ...
Malmö, Sverige
1 omdöme
“Lyxig penthouse lägenhet”
Omdömet skrevs 3 juli 2018 för en vistelse i juni 2018

Absolut fantastiskt, som en penthouse lägenhet! Ligger nära, ett par hundra meter från Hadrians Wall Path precis när man kommer in i Gilsland. Nära Samsons pub som är i stort sett de enda som serverar mat på kvällen i Gilsland. Snygg inredning med alla tänkbara bekvämliheter, mikrovågsugn, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, hårtork. Bra internet förbindelse. Bekväma sängar. Fantastisk frukost och man kunde få lunch paket med sig dagen efter. Trevliga ägare som hjälpte till med det mesta, vi blev körda till busshållsplatsen en bit därifrån. En perfekt lägenhet för att känna sig extra bortskämd efter en dags vandring på Hadrians Wall eller om man vill bo ett par dagar i området och göra utflykter och då kunna leva lite avskilt och sköta sig själv.

Datum för vistelsen: juni 2018
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
buckaroon ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 11 januari 2020 för en vistelse i januari 2020

Datum för vistelsen: januari 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andythoma ...
Letchworth, Storbritannien
Nivå 2 Skribent
8 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 6 november 2019 för en vistelse i oktober 2019
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: oktober 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
georgemF6 ...
London, Storbritannien
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 28 september 2019 för en vistelse i september 2019

Datum för vistelsen: september 2019
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Melquinny
1 omdöme
Omdömet skrevs 19 augusti 2019 för en vistelse i augusti 2019

Datum för vistelsen: augusti 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 21 2019
Hi Melissa thank you so much for taking the time to write a review. we enjoyed meeting you both and so pleased that you enjoyed your stay with us
Take care Jackie
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt