Lisa T

Bra hotell nära Kivik!

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 17 juli 2024
Fantastiskt fint hotell med trevlig personal!
Vi bodde här en natt och trivdes jättebra. På kvällen hade dom en grillbuffé som vi tyvärr inte provade då vi redan hade bord bokat på annat håll men det doftade fantastiskt. Lugnt och skönt område.
Datum för vistelsen: juli 2024
4.0 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
  • Vio.com
1.8 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
    7.0 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
    Storstuga Haväng (nyrenoverad mars 2022)
    • Agoda.com
    6.5 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
    8.1 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
      2.3 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
      Visa fler hotell i Kivik
      Omdömet skrevs 16 juli 2024 från mobil enhet

Blåsingborgs Gårdshotell är en sann pärla! Vi hade en fantastisk upplevelse där, jag, mon man o min bästa kompis , med otroligt god grillad mat och en mycket trevlig personal som gjorde vår vistelse helt perfekt. Atmosfären var både charmig och avslappnad, och servicen var oöverträffad. Vi rekommenderar varmt detta hotell till alla som söker en minnesvärd vistelse på en vacker gård med utmärkt mat och service.

Datum för vistelsen: juli 2024
      Restyp: Reste med vänner
      Tack lenasjo64
      Omdömet skrevs 26 juni 2024 från mobil enhet

Godaste pizzorna, finaste trädgården och bästa vinet. Härligaste personalen. Åk hit när ni är på Österlen. På behändigt avstånd ifrån Svabesholm och Kivik . Lugnt läge. Vi bodde inte där men promenader ifrån Svabesholms kungsgård. Nära och bra få dom själva stänge 17:00.

Datum för vistelsen: juni 2024
      Tack me670906
      Omdömet skrevs 10 juni 2024

Vi var 4 väninnor som bokat in oss på Blåsingsborgs Gårdshotell för övernattning och avsmakningsmeny (5-rätter).
      Fräscha rum, mycket trevlig personal och fantastiskt god mat och goda viner.
      Även frukosten var riklig och god.
      Vi trivdes, blev väl omhändertagna och kommer gärna tillbaka! :-)

Datum för vistelsen: juni 2024
      • Restyp: Reste med vänner
      Tack lajeda13
      Omdömet skrevs 17 juli 2023 från mobil enhet

Utepizzan drar ned vårt totalintryck med alldeles för enkel nivå för en pizza för 185kr. Prisnivån 185kr är ju som en topp pizzeria. Denna pizza var halvkall, smaklös, ingen tallrik, träbestick, vin i plastmugg, dåligt lågprisvin som kostade 109kr glaset. Dessutom en qr kod betalning som inte fungera.
      Besök inte

Rumstips: Undvik pizzeria i trädgården
      Datum för vistelsen: juli 2023
      Tack Stefan E
      Omdömet skrevs 6 augusti 2022 från mobil enhet

Mysigt gårdshotell i lantlig miljö. En mysig innergård där frukost samt middag kan avnjutas. Vi bodde med hund i ett familjerum. Rummet var rymligt och trevligt. Ingen direkt känsla av lyx men då finns det många andra hotell man kan välja om man är ute efter det. Är man däremot ute efter känslan att komma till landstället är detta perfekt. Frukosten är välkomponerad med bland annat egengjord müsli och varma croissanter. Ca 5 minuter med bil från Kivik. Vi kommer definitivt boka in oss här igen om vägarna bär mot Österlen.

Datum för vistelsen: augusti 2022
      Tack Westergren